BC Shot U17 Kampioen

Foto:

Afgelopen zondag is team u17 van BC Shot bestaande uit Simone Maas, Femke Willemsen, Jules Bakx en Pim Wesstrate, kampioen geworden. Het kampioenschap was dik verdiend aangezien ze het hele seizoen aan kop hebben gestaan, Toch werd het de laatste twee wedstrijden nog spannend omdat vorige week uit bij Drunen “maar”met 5-3 werd gewonnen kwam de nummer twee tot op 2 punten.

Laat deze nummer twee BC Budel nu ook de tegenstander zijn in de laatste competitie wedstrijd. De opdracht was duidelijk zorgen dat je met niet meer dan 1 punt verliest. De heren dubbel werd makkelijk gewonnen door Jules en Pim met 21-12 en 21-15. De dames dubbel werd helaas verloren met 14-21 en 13-21. Hierna speelde Pim en Femke als eerste hun enkel wedstrijd.  Beide verloren helaas hun wedstrijd in 2 sets. Voor Pim was dit zijn eerste verlies van het hele seizoen. Na deze wedstrijden had BC Budel de stand in de competitie dus weer gelijk getrokken. Spannender kon het echt niet meer worden. Jules en Simone speelde hierna hun enkel wedstrijd en beide wonnen vrij makkelijk in twee sets. Jules bleef hiermede knap ongeslagen in het enkelspel, een prestatie om trots op te zijn. Hiermee was de stand in de wedstrijd weer gelijk en had BC Shot nog maar 1 punt nodig voor het kampioenschap. In de gemengd dubbel speelde Jules en Simone samen de eerste mix partij en deze werd in twee sets gewonnen. Het kampioenschap was dus een feit. Op de andere baan waren Femke en Pim inmiddels ook aan hun mix partij begonnen en hoewel er niets meer op het spel stond werd deze toch in drie sets binnen gesleept. U17 proficiat met dit resultaat en succes bij de Brabantse team kampioenschappen.
Eindstanden in competitie:
Na de laatste wedstrijd van afgelopen zondag kunnen ook de eindstanden worden opgemaakt. BC Shot u17/2 werd 6e in de competitie. De u15/1 werd knap tweede in de competitie. Zij streden tot de laatste dag mee voor het kampioenschap maar moesten het in een direct duel met de nummer 1 helaas afleggen. De u15/2 werd 5e in de competitie. De U13/1 werd 2e in de competitie en de u13/2 werd 6e in de competitie. Na vandaag zit de competitie erop en gaan er verschillende jeugdspelers weer toernooien spelen. Wij houden u op de hoogte.
Uitslagen laatste wedstrijd 
BC Shotu17/2 –   BC Budel u17/2 2-6
BC Shot u15/1 –   BC Veldhoven u15/1 0-8
BC Shot u15/2 –   BCH u15/1 3-5
BC Shot u13/1 –   BC Kerkdriel u13/1 8-0
BC Shot u13/2 –   BC Geldrop u13/1 3-5