Nieuw BZA-seizoen weer van start

Met de startvergadering van afgelopen maandag 27 januari, is een start gemaakt met het nieuwe BZA-seizoen. Opnieuw gaan Dongense teams met elkaar de strijd aan voor de bekende prijzen. Daarbij wordt er een bekercompetitie en een gewone competitie gespeeld. Sinds het afgelopen seizoen worden ook play-offs gespeeld, die bewezen hebben dat daardoor de strijd om de prijzen nog spannender werd. De goede eerste ervaringen tijdens het seizoen 2012-2013 hebben ervoor gezorgd, dat unaniem opnieuw voor deze opzet gekozen is.

Zoals het zich laat aanzien zullen de deelnemende teams van het afgelopen jaar ook nu weer deelnemen. Daarmee is in elk geval de competitie verzekerd. Toch wil het bestuur van de BZA alle voetballers in Dongen erop attenderen, dat men zich ook kan inschrijven voor deze mooie competitie. Er is nog genoeg ruimte voor nieuwe deelnemende teams.
Voor informatie kan men zich wenden tot Erik Panis, tel.: 06-30043297 of Piet Panis (competitieleiders), tel: 0162-313926. Via hen zijn ook de inschrijfformulieren verkrijgbaar.
Om organisatorisch alles op tijd in orde te hebben, is het wel van belang om voor 15 februari a.s. in te schrijven.
De competitie start naar verwachting op 7 april a.s. en zal medio juni eindigen met, zoals gebruikelijk, de bekerfinale. Het bestuur hoopt nieuwe teams te mogen verwelkomen en rekent op een sportieve en spannende competitie.