Liberty MB1 zaalkampioen

Op zondag 26januari is MB1 de eerste zaalkampioen van Liberty geworden. In een spannende wedstrijd werd in Oosterhout Warande met 5-3 verslagen waardoor MB1 in de stand niet meer ingehaald kan worden. Vanaf de start van de competitie werd fanatiek gespeeld en werd er flink gescoord door dit enthousiaste team. De uitwedstrijd bij Berkel Enschot was een hele moeilijke( 2-1 winst) maar de rest werd redelijk eenvoudig gewonnen

Een gelijkspel bij Warande zou genoeg zijn, maar daar zag het in eerste instantie niet naar uit. Warande maakte gebruik van de ruimtes die weg werden gegeven en met de rust stond  het 3-1 voor Warande. In de rust besefte dit team dat het zo niet kon en werd meteen gas gegeven waardoor het na 10 minuten 4-3 voor Liberty stond.  Iedereen kreeg door dat dit de kans was die ze moesten pakken en met veel inzet bleef de stand zo tot 2 minuten voor tijd de 5-3 op het bord kwam. Na het fluitsignaal stormde het team richting de keeper die helemaal onderop kwam te liggen. Het slot van deze competitie volgt op 9 februari wanneer Tilburg op bezoek komt om 17.50. Veel publiek is welkom bij deze wedstrijd.