DVVC kansloos ten onder in Dordrecht.

DVVC was geen schim na de mooie overwinning van vorige week waarin het hoog geplaatste Blauw Wit ’81 met 3-1 werd verslagen. In Dordrecht werd van de naaste concurrent OMC kansloos met 4-0 verloren.

Vanaf de eerste minuut werd DVVC door OMC onder druk gezet en was het eigenlijk wachten wanneer de eerste goal zou vallen. Na weer een aanval van OMC kwam de bal bij de geheel vrijstaande rechtsbuiten van de thuisploeg terecht, zijn voorzet werd in eerste instantie door keeper Rian Vermeulen nog  uit het doel geslagen en kwam voor de voeten van de spits van OMC en zijn inzet trof wel doel 1-0. Nog geen 2 minuten later werd de stand verdubbeld. Vanuit een hoekschop van links werd prima ingekopt: 2-0  Wie nou zou denken dat DVVC na deze achterstand uit een ander vaatje zou gaan tappen kwam bedrogen uit. Van de inzet van de vorige wedstrijd tegen Blauw Wit was weinig tot niets van terug te zien. Na 25 min. kwam Halit Solmaz in het veld voor Raymond de Bruijn en dat was in zoverre een verbetering dat onze voorhoede ook wat meer op de helft van de tegenstander ging spelen. DVVC kreeg wat kansen maar verzuimde om terug in de wedstrijd te komen. Na ruim een half uur spelen werd de wedstrijd feitelijk beslist. Na slecht uitverdedigen van DVVC werd de derde treffer gemaakt door de thuisploeg en mocht DVVC blij zijn dat ze met die stand konden gaan rusten.
In de 2e helft kwam de niet geheel fitte Koen Swanen in het veld voor Hassan Uzun en kreeg DVVC zowaar nog enkele kansen waar helaas te slordig mee werd omgegaan. Omdat DVVC nu meer op de helft van de tegenstander speelde was OMC toch enkele keren gevaarlijk door de ruimte die DVVC weg gaf en uit een van die aanvallen maakte  OMC met het mooiste doelpunt van de wedstrijd in de 65 min. er 4-0 van. DVVC probeerde nog wel een tegentreffer te maken maar dat zat er deze wedstrijd niet in.
Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Beek Vooruit, aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”