Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Goof Verbunt. In de finale was hij te sterk voor Jordan Marijnissen. Het werd 4-1. In de halve finale versloeg Goof op sensationele wijze Hans de Jong met 4-3. In de verliezerronde ging de titel naar Pim Bollen. Hij won van Jac v.d. Ven met 4-2. 

Verbunt/de Jong winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel eveneens naar Goof Verbunt. Samen met Hans de Jong pakte hij de titel. Zij eindigden voor Frans Kemmeren en Nick Dirven, die kansloos met 3-0 werden verslagen. De hoogste uitworp ging eveneens naar de in topvorm verkerende Goof Verbunt. Hij finishte met 104. Er waren geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 1 februari.
Aankondigingen
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 28 januari gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team De Bruine Pijl uit Breda.’t Vaartje heeft een goed resultaat nodig om een positie in de top te behouden. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.