Uur van de waarheid breekt aan voor ONI

Met de uit wedstrijd tegen het Gelderse Heukelum begint voor ONI de belangrijke en allesbetekenende tweede competitiehelft. Heukelum, een directe concurrent gezien de huidige stand op de ranglijst werd in de eerste wedstrijd op 7 september 2013 met een onverwachte 2-1 nederlaag naar huis gestuurd.Dit begin was dus een goed begin voor ONI, debuteren met een overwinning op een gelouterde Heukelumse ploeg zorgde zogezegd voor een verrassende start.

Nu zijn de rollen omgedraaid en is Heukelum de ploeg in de winning mood en  ONI de ploeg die in de bekende hoek waar de klappen vallen zit. Het moge duidelijk zijn dat ONI voor een hele belangrijke wedstrijd staat, en dat er maar éénding telt en dat is winst. Winst om weer aansluiting tekrijgen met de onderste ploegen is een must, verlies hierin doet ONI nog vaster op de laatste plaats drukken. Een plaats welke men gezien het spelbeeld zeer zeker niet verdiend, maar bij het vertoonde spel hoort ook het maken van doelpunten, en dat is nu net waar het aan schort op dit moment.
Men krijgt dus a.s zaterdag de kans om zich gelijk te meten met een directe concurent, en men zal moeten laten zien dat goed spel beloond word met doelpunten, want als men zo speelt dan kan het niet zo zijn en blijven dat ONI het netje niet meer weet tevinden.
Vol vertrouwen gaat men richting Heukelum en men zal laten zien dat de boodschap van de Voorzitter de enigste juiste was namelijk; Samen Doen is Samen Sterk en dan moeten de goals vanzelf weer gaan vallen.
PROGRAMMA ONI
18 JANUARI
13.30    ONI A – RIGHT”OH
10.30    ONI D1 – OLYMPIA
10.00    ONI C2 – sv CAPELLE
09.00    ONI E1 – BOEIMEER
14.30    HEUKELUM – ONI 1
12.30    SPARTA’30 – ONI B
12.30    TERHEIJDEN – ONI C1
10.30    JEKA – ONI E2
09.30    GLORIA UC – ONI F2
08.45    sv REESHOF – ONI F1