Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In Zundert won won team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen met 2-6 van team Lynn-Somers. Dingeman Picocrie maakte op voortreffelijke wijze zijn rentree. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.875. Ook Kopman Jack Wijnen pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op 1.176. Willie Damen pakte eveneens een belangrijke winstpartij. Met het degelijke gemiddelde van 0.795. De enige die verloor was Bart Hultermans. Bart kwam totaal niet in zijn spel en moest daardoor een nederlaag incasseren. Door dit resultaat blijft team Hultermans aan de leiding. 

Biljartsport Landelijke derde divisie
Verlies autobedrijf Lion van Loon 
In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 2-6 van team Van der Lee. De enige winstpartij was voor kopman Marrie Groeneveld. Marrie liet het mooie gemiddelde van 0.744 voor zich noteren. Hiermee was hij de beste man van zijn team. Arnoud van Rooij was kansloos. Hij kreeg slechts 40 beurten. Jurgen Sauvillers had een redelijke start, maar viel daarna compleet stil. Jurgen maakte nog wel een fraaie serie van zes. Reserve Ad Faro hield lange tijd gelijke tred. Hij miste op het eind een aantal ballen op een haar. Zijn tegenstander profiteerde hier gretig van en speelde de partij uit. Door dit resultaat handhaaft team van Loon zich toch op een fraaie vijfde plaats.
Biljartsport vierde divisie:
Verlies Brabant Service Zonwering
In Breda verloor team Brabant Service Zonwering Tilburg met 5-3 van team Michielsen. De enige winstpartij kwam op naam van Jos Hamers. Jos speelde een degelijke partij en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.400. Anton Smulders kreeg maar 48 beurten en verloor. Gerard Gabriëls kreeg zelfs maar 35 beurten en verloor eveneens. Anja Verbogt sleepte nog een puntje uit het vuur. Zij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.526. 
Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Verlies Hazenberg De Moer 
In Oosterhout leed team Hazenberg De Moer Grondwerken een nederlaag tegen team Balans. Winst was er voor Jan Smeekens en reserve Toon Verbunt. Kopman Charles Mekes kreeg geen schijn van kans. Zijn opponent speelde het al in 33 beurten uit. Door dit resultaat staat team Hazenberg nu zesde.
Biljartsport districtscompetitie libre:
Opnieuw verlies AK Deur & Interieur 
In sportcafé ’t Vaartje verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 25-28 van team D.G.P.  uit Herpt. De enige winstpartij was voor Edwin Ligtenberg. Hij hield de defensie gesloten en pakte zo bekwaam de winst. In zijn tweede partij moest hij echter verlies incasseren. Kopman Jan Ligtenberg kwam dicht bij de winst. Aan de meet kwam hij echter nog vijf caramboles te kort. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 3.260, maar dit was onvoldoende voor de winst. Jan maakte nog wel een mooie serie van 17 en Edwin één van twaalf. oor dit resultaat is team AK weer opgeklommen naar de zevende plaats. 
Aankondigingen:

Biljartsport districtscompetitie libre:
AK Deur & Interieur thuis
Op dinsdagavond 21 januari speelt team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel een thuiswedstrijd tegen team V.O.O. uit Udenhout. Team AK Deur & Interieur is een gezinsteam en bestaat uit vader Jan Ligtenberg en de zonen Johan, Edwin en Erwin. Anton Smulders en Embert Broekhoven staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.