Sfeervolle en drukbezochte nieuwjaarsreceptie bij DVVC

Foto:

Het eerste evenement in het nieuwe jaar 2014 was voor DVVC afgelopen zaterdag 4 januari middels de traditionele nieuwjaarsreceptie met daaraan verbonden een dart toernooi. De opkomst was zeer groot, wederom deden er meer darters mee aan dit koppeltoernooi. Liefst 66 deelnemers was het grootste deelnemers aantal ooit. De organisatie was perfect, met dank aan Hans Siemons, Martijn Verheijen en Kim Biemans. Het schema liep zeer strak en duidelijk en er werd fel gestreden voor de wisselbokaal.

Na de eerste ronde nam voorzitter John Kuijpers het woord. Hij bedankte o.a. alle vrijwilligers voor  hun inzet het afgelopen jaar. Ook deelde hij mede dat Camiel de Hoon per 1 januari het hoofdbestuur komt uitbreiden. Trotst vertelde Kuijpers ook dat de trainersstaf voor volgend seizoen rond is. Trainer Piet Gabriëls verlengde zijn contract met een jaar, hij gaat wederom de selectie en de A-jeugd volgend seizoen trainen. Ook trainer Ad Broeders blijft het 2e elftal trainen.
Helaas was er ook een mindere mededeling. Op donderdag 2 januari was rustend lid, oud selectiespeler, veteraan en groot supporter van DVVC 1, Hannes van Wanrooy op 82 jarige leeftijd overleden. Vervolgens werd in de kantine een moment van stilte gehouden, ter nagedachtenis aan Hannes. 
Hierna gingen de dart wedstrijden door. Uiteindelijk bleek het koppel Jan Willem Siemons met Kevin Zijlmans de sterkste van alle DVVC-ers.
De totale uitslag
1 e prijs winnaarsronde : Jan Willem Siemons / Kevin Zijlmans
2e prijs winnaarsronde : Timo van der Veeken / Rob Emmen
1e prijs verliezersronde : Jasper van der Heijde / Ton de Jong
2e prijs verliezersronde : Johan Verbunt / Wilco Vorstenbosch
Hoogste uitworp : Timo van der Veeken
Na afloop werden de prijzen uitgereikt, waarna het tot in de kleine uurtjes gezellig bleef  in de DVVC – kantine.
Programma DVVC senioren/G

Zaterdag 11 januari
DVVC veteranen Dongen veteranen 15:00