Johan Smulders wint het Oudejaarstoernooi 2013

Zaterdag 28 december was het weer tijd voor het 15e oudejaar darttoernooi in Dongen-Vaart. Dit keer was het bij ’t Karrewiel. Aan dit single 501 toernooi mogen alleen darters mee doen van Vaart of die in één van de 3 Vaartse cafés thuis zijn. 

Er waren 29 deelnemers die verdeeld werden in 5 poules van 5 en 1 van 4.De beste 16 gingen naar de winnaarsronde en de overige 13 naar de verliezersronde. Ton Kemmeren wist de verliezersronde te winnen door in de finale Martin Evertse met 4-1 te verslaan. Martin wist de finale te halen door achtereenvolgens Wendy van Zon, Goof Verbunt en Jeroen de Jong te verslaan. Ton haalde de finale na winst op Jan van Peer, Rolf in het Groen en Pim Bollen. Ton had ook de hoogste uitworp in de verliezersronde met 104.
De winnaarsronde werd gewonnen door Johan Smulders die in een geweldige vorm verkeerde. Hij won met 3-0 van Peter van Laarhoven, daarna met 3-1 van Hans de Jong en 4-0 van Wiek Claassen. Johan won de finale met 5-1 van Robin Huysmans die ook een prima prestatie leverde. Robin wist de finale te bereiken door winst op Marcel Pruijssers, Dennis van Strien en Corné van Uden. In totaal werd er 5 x 180 gegooid, 3 door de kampioen en 1 voor Wiek Claassen en Jeroen de Jong. De hoogste uitworp in de winnaarsronde haalde John Trommelen met een knappe 127.