Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Wily v.d. Wiel. Hij won met 4-1 van Patty v.d. Wiel. Willy won in de have finale met 3-1 van Jurgen Evers. Patty was hier te sterk voor Jordan Marijnissen. De verliezerronde werd gewonnen door Pim Bollen. In de finae verlsoeg hij Goof Verbunt met 3-0. Pim won in de halve finale van Erwin van Riel. Goof was hier te sterk voor Masha Meeren. 

In het koppeltoernooi ging de titel eveneens naar Jurgen Evers en Patty v.d. Wiel. Zij wonnen in de finale met 4-1 van Willy v.d. Wiel en Michel Lesius. Patty en Jurgen wonnen in de halve finale van Goof Verbunt en Frans Kemmeren. Willy en Michel waren hier te sterk voor Nick Dirven en Pim Bollen. In de verliezerronde ging de titel naar Erwin van Riel en Wilma Kemmeren. Zij waren te sterk voor Jordan Marijnissen en Masha Meeren. Er werd één keer een 180-er gegooid. Deze kwam op naam van Willy v.d. Wiel. Ook de hoogste uitworp kwam met 111 op zijn naam. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 4 januari.
West-Brabantse Darts Federatie:
’t Vaartje verliest
In Breda verloor team ’t Vaartje met 5-4 van Eyecatcher. Na de singlepartij stonden de darters uit Dongen-Vaart met 3-1 achter. De enige winst was er voor Davey Danyluk. Verlies was er voor Goof Verbunt, Patty v.d. Wiel en Ernest v.d. Kaay. Vervolgens gingen de koppelpartijen gelijk op. In de koppelwedstrijden maakte ook Hans de Jong zijn opwachting. Voorts werd de teamronde gewonnen. Hans gooide nog een mooie 180-er.  Door dit resultaat heeft team ’t Vaartje aan de kop gezelschap gekregen van team De Praktijck. 
Aankondigingen
Wedstrijd bouwbedrijf Van Leijsen
Op zaterdagavond  4 januari wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-rankingtoernooi. Het is de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar. De wedstrijd staat open voor Dongenaren, Dongense competitiespelers en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Naast punten voor de ranking zijn er ook mooie dagprijzen te verdienen. Er is nog volop kans om je voor de eindranking te plaatsen. De van Leijsenranking kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart  begint om 20.00 uur. 
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 7 januari gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team Dip Impact uit Lage Zwaluwe. ’t Vaartje heeft een goed resultaat nodig om een positie aan de kop te behouden. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.