Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt op zaterdagavond 28 december de finale gehouden van het gerenommeerde Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg-driebandentoernooi. Voor deze finale plaatsten zich Leo Loonen (Oosteind), Rini de Vaan (Vlijmen), Jan Versprille (Breda), Henk Ypelaar en Ad Faro (beiden ’s Gravenmoer). Eerste reserve is Christ Brekelmans uit Kaatsheuvel. Omdat Jan een operatie moet ondergaan, bestaat de kans dat hij nog opgeroepen gaat worden. De finale wedstrijden beginnen om 19.30 uur. 

Biljartsport Landelijke derde divisie:
Autobedrijf Lion van Loon speelt gelijk
In sportcafé ’t Vaartje speelde team autobedrijf Lion van Loon Dongen gelijk tegen team de Hazelaar uit Rosmalen. In de eerste sessie pakte Marrie Groeneveld bekwaam de winst. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.714. Arnoud van Rooij verloor op de valreep. Hij kwam slechts zes caramboles te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. In de tweede sessie traden de reserves aan. Ton Kemmeren had een pria start. Hij nam bekwaam de voorsprong en speelde verolgens de partij bekwaam uit et het fraaie gemiddelde van 0.535. Ad Faro was vorige keer nog uitstekend op dreef. Deze keer ging het minder. Hij verloor in slechts 47 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.489. Door dit resultaat handhaaft team van Loon zich op een fraaie vijfde plaats met een wedstrijd minder.
Biljartsport vierde divisie:
Gelijkspel ’t Vaartje
In Breda speelde team ’t Vaartje gelijk tegen team Michielsen. Kopman Jan Ligtenberg pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.476. Willy v.d. Wiel was de man van de wedstrijd. Hij liet het gemiddelde van 0.588 voor zich noteren. Hij was al na 34 beurten bij de finish. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Ook Patrick Schrijver speelde een degelijke partij. Hij kwam uit op 0.500 precies. Toch kwam hij an de meet nog één luttele carambole te kort. Ook voor Piet Kamp was er verlies. 
Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Gevoelig verlies Hazenberg De Moer 
In sportcafé ’t Vaartje leed team Hazenberg De Moer Grondwerken een gevoelige nederlaag. Tegen de Eekhoorn kwam het niet verder dan 19-30. Geen enkele speler wist de winst te pakken. Kopman /chares Mekes kreeg ok maar 45 beurten. Embert Broekhoven maar 42 en Jan Smeekens zelfs maar 33. De opmars waarmee dit team bezig was, wordt door dit resultaat weer helemaal te niet gedaan.