Darts ’t Vaartje: Hans de Jong pakt van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd opnieuw een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Hans de Jong. Hans won in de finale van Pim Bollen. Het werd 3-0. Goof was hier te sterk voor Erwin van Riel. In een zinderende partij werd het 3-2.  De verliezerronde ging naar Jordan Marijnissen. Ook hier een super spannende strijd. Jordan won met 3-2. 

De Jong/Marijnissen winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel eveneens naar Hans de Jong. Samen met Jordan Marijnissen waren zij te sterk voor Jan Embrechts en Frans Kemmeren. Hans en Jordan wonnen in de halve finale van Pim Bollen en Alex van Ginneken. Jan en Frans waren hier net te sterk voor Goof Verbunt en Wilma Kemmeren. In de verliezerronde ging de titel naar Erwin van Riel en Cornelis Colijn. Zij wonnen van Hanny Kemmeren en Nick Dirven. De hoogste uitworp ging naar Jordan met 108.  Ook dit keer waren er geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 21 december. 
West-Brabantse Darts Federatie:
’t Vaartje wint opnieuw
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje met 5-4 van D’Artists uit Oosterhout. Na de singles stond het al 4-0, dankzij winst van Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Goof Verbunt en Ernest v.d. Kaay. Ook de eerste koppelpartij werd in winst omgezet. Daarna ging het mis. Er werd geen enkele partij meer gewonnen. Door dit resultaat blijft ’t Vaartje wel aan de leiding.