Darts De Valk: Single winst voor Willy van de Wiel

Zondag 8 december j.l. werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking. De opkomst was netjes te noemen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single k.o.. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Door winst op Willy van de Wiel en Jos Rovers werden Ferry Beijleveld en Joey van Vlimmeren finalisten. Mark Bakx en Kevin Laurijsen versloegen in de andere halve finale Maikel van de Ven en Ralph van der Linden. In de finale ging de winst met 4-2 naar Kevin en Mark.
wg0wrpyjsi5y6mprhrexvm0la
v.l.n.r. Joey, Ferry, Kevin en Mark
De finale in de verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Corné van Mastrigt en Peter van Gils tegen Maikel van Helden en Mark van de Muisenberg.
joiq8m9tw6vrmo5m914fqvp6u
v.l.n.r. achter Peter, Maikel en Corné en op de voorgrond Mark
De hoogste uitworp ging naar Paul van Beers met 100. Hierna gingen de singles van start. Ferry Beijleveld ging naar zijn 2e finale door winst op Ralph van der Linden, Corné van Mastrigt, Ad Timermans en Paul van Beers. Willy van de Wiel werd finalist door Ricardo Geerts, Mark Bakx, Kevin Laurijsen en Maikel van Helden te verslaan. In een goede de finale won Willy met 5-3, Ferry werd dus 2 keer tweede.
opn78d73sa33d3hmjj1jzz6vp
v.l.n.r. Paul, Ferry, Willy en Maikel
Corné van Mastrigt won met 4-1 in de finale van de verliezersronde tegen Joey van Vlimmeren.
ybln17pk5bz1ne52uc5e6w2v5
Corné en Joey
De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 142, Willy had ook nog een 114 uitworp. Mark van Gils had uitworpen van 130 en 116. Peter van Gils gooide 115 uit en Tim Hoeveaars 108. In totaal werd er 34 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Willy van de Wiel plaatste er 11. Ferry Beijleveld had er 10, Marjolein Noijens scoorde er 4. 1x 180 voor Danielle IJpelaar, Lorenzo Schmelcher, Kevin Laurijsen, Mark Bakx, Corné van Mastrigt, Jurgen Evers, Yorick Swartenbroek, Paul van Beers en Joey van Vlimmeren.
De uitslag:
WINNAARS SINGLE                       WINNAARS KOPPELS 
1. Willy van de Wiel                         1. Mark Bakx – Kevin Laurijsen                          
2. Ferry Beijleveld                            2. Ferry Beijleveld – Joey van Vlimmeren
3. Paul van Beers                               3. Willy van de Wiel – Jos Rovers              
Maikel van Helden                          Maikel van de Ven – Ralph van der Linden                                          
5. Ad Timmermans                                             
Kevin Laurijsen
Marjolein Noijens
Jos Roovers  
VERLIEZERS SINGLE                    VERLIEZERS KOPPELS 
1. Corné van Mastrigt                      1. Corné van Mastrigt – Peter van Gils                                           
2. Joey van Vlimmeren                     2. Maikel van Helden – Mark van de Muisenberg
3. Dennis van Strien                         3. Dannielle IJpelaar – Vincent Schellekens            
Michael Ringoet                                 Nico Steenbergen – Ad Timmermans
ZONDAG  15 DECEMBER KAMPIOENSCHAP VAN DONGEN DARTS 501 IN CAFÉ DE VALK.
A.s. Zondag 15 december wordt in café de valk weer een toernooi verspeeld voor de Dongense ranking. Dit keer wordt voor de 30e keer het single kampioenschap van Dongen 501 verspeeld, de belangrijkste titel van het jaar voor de Dongenaren. Het toernooi wordt verspeeld in poules, met aansluitend een winnaars en een verliezersronde. Alle meespelende dames (minimaal 4) spelen ook nog in een apart toernooi (gratis) om de damestitel. De regerend kampioen Ramon Bressers zal natuurlijk alles in het werk stellen om zijn titel te prolongeren De aanvang van het toernooi is 13.30 uur, tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag, wij rekenen op vele inschrijvingen.