Succesvol judosinterklaastoernooi

Foto:

Op zondag 1 december deden er een 5-tal judoka’s van Van Gils Sport mee aan het judo sinterklaastoernooi in Gilze dat door de JBN werd georganiseerd. Annabel Debets mocht het spits afbijten. Dit was haar eerste toernooi. Alleen door haar enthousiasme is ze al een winnaar. Ze heeft erg goed haar best gedaan en mocht een fraaie bronzen beker in ontvangst nemen. 

Daarna was het de beurt aan de jongens. Puk van der Gouw en Teun van Dongen zaten bij elkaar in de poule. Ook voor Puk was dit zijn eerste toernooi. Hij had het niet makkelijk, maar wist toch één partij te winnen wat hem een derde plaats opleverde. Teun was in goede vorm, hij wist al zijn partijen te winnen, waardoor hij op de hoogste plaats op het podium mocht gaan staan.
Voor Stijn Jongenelen was dit de laatste keer dat hij aan dit toernooi mee mocht doen. Dit heeft hij goed afgesloten. Hij wist alle 4 zijn partijen met Ippon te winnen. Een mooie gouden beker als afsluiting.Tim Kuijpers was er helaas niet bij, omdat hij deze dag ziek was.
Uiteraard  waren de Sint en zijn Pieten ook van de partij.de Sint bracht een bezoekje aan de kinderen en de Pieten ware nook op de judo mat te vinden.                                                                                        
Het volgende toernooi is het 50 punten toernooi op 14 december tijdens het Rett evenement  in de Cammeleur te Dongen. Tot dan!!,