Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Hans de Jong. Hans won door in de finale Pim Bollen met 4-1 te verslaan. In de verliezerronde ging de titel naar Erwin van Riel. Hij was in de finale te sterk voor Sander v.d. Wiel. Het werd 3-0.

De Jong/Kemmeren winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel eveneens naar Hans de Jong. Samen met Hanny Kemmeren pakte hij de winst. In een zinderende finale bleven ze Wesley Goossens en Erwin van Riel voor. Daarna volgden Pim Bollen en Jordan Marijnissen en Dennis Vermont en Sander v.d. Wiel. De hoogste uitworp ging ook naar Hans de Jong met 141. Ook dit keer waren er geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 7 december. 
West-Brabantse Darts Federatie:
’t Vaartje herstelt zich
In sportcafé ’t Vaartje herstelde team ’t Vaartje zich voortreffelijk van de nederlaag van een week eerder. Er werd met liefst 8-1 gewonnen van teamTo the Point uit Etten-Leur. Na de singles stond het 3-1 door winst van Hans de Jong, Davey Danyluk en Goof Verbunt. Alleen Patty v.d. Wiel moest verlies incasseren. Daarna ging het in de koppelpartijen voorspoedig. Slechts één keer moest er een allesbeslissende vijfde leg aan te pas komen om de overwinning op te eisen. Ook in de teamronde werd sterk gestart. Na 3X 100 vroeg de tegenstander zich af of de schrijver niet kon rekenen. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door Goof Verbunt. Door dit resultaat is ’t Vaartje weer een puntje uitgelopen op de nummer 2. De voorsprong bedraagt nu slechtsvijf punten.