BC Shotters zeer succesvol

Foto:

Afgelopen weekend was het zover, het Brabantse Kampioenschap voor Senioren stond op het programma. Met uiteraard ook een afvaardiging van onze club. Op zaterdag liep men in Tilburg al spoedig achter op het tijdschema. Maar daar lieten onze spelers zich niet door afleiden. Gestaag ging men door met goed presteren. Alle deelnemers van BC Shot waren ook op zondag nog volop in de race voor de ereplaatsen.

Bij de herendubbel wonnen Mark en Joery de titel door in de finale af te rekenen met het eerste geplaatste duo. Daarnaast behaalde Joery ook nog de halve finale in de single. De successen stapelden zich op want in de damesdubbel 4 gingen Nicole en Chantal met de 1e plaats aan de haal door in twee spannende sets te winnen. In de halve finale hadden zij in het “Dongens onderonsje” gewonnen van Noortje en Milou die prima tegenstand boden.
Daarnaast boekte Chantal ook nog eens een mooie overwinning in de mixdubbel 4. De benjamin van BC Shot, Milou, voor het eerst uitkomend op het senioren kampioenschap won in de single 4 op prachtige wijze haar poule. De halve finale werd daarna overtuigend gewonnen. Op naar de finale. In een spannende partij verloor Milou net in 3 sets maar een mooie 2e plaats was het eindresultaat. Mark en Nicole bedankt voor het coachen.
Tevreden, moe en voldaan gingen de spelers naar de prijsuitreiking. 
Mark, Joery, Nicole, Chantal, Noortje en Milou gefeliciteerd met jullie prestaties.