Olympia’60 krijgt pak slaag van Willem 2

Afgelopen zaterdag stond voor Olympia’60 het treffen met de amateurs van Willem 2 op het programma. Willem 2 bezet een vierde plaats en beschikt over een gedegen ploeg. Complete elftallen van TSVV Merlijn maakten dit seizoen de overstap naar Willem 2. Olympia’s seizoen is al min of meer over maar iedere wedstrijd word er toch nog geknokt voor ieder puntje.

Toon Verboven en Kevin van Venrooij waren opnieuw afwezig, Tim Smulders meldde zich vlak voor vertrek naar Tilburg nog af en Ran van Peer is nog steeds niet terug van een hardnekkige blessure. 
De eerste minuten waren wederom dramatisch voor de ploeg van Jurgen van der Elzen. Na een grove instapfout stond na vijf minuten alweer de 1-0 op het bord. Twee minuten later bezorgde Freek Vermeulen een Willem 2 aanvaller een vrije val waardoor de bal op de stip verdween. Opnieuw een 2-0 achterstand in de eerste tien minuten.
Hierna regende het goals door slapheid in de duels en schenken van veel te veel ruimte. De ingevallen Glodi Bomisa tekende voor het enige wapenfeit van Olympia. Een harde digitale knal belandde op de paal en Niels Brugman kwam net te laat om de rebound in te tikken. Olympia droop met de staart tussen de benen af met een 8-0 verlies naar Dongen en moest wederom constateren dat het het lelijke eendje is van de 4e klasse D.
Donderdag 21 november oefent Olympia op het eigen Crispijn tegen 3e klasser Good Luck. Aanvang van die wedstrijd is 20.00 uur. De eerstvolgende competitiewedstrijd is 30 november wanneer Olympia opnieuw een uitwedstrijd wacht tegen Well.