Olympia’60 blijft hekkesluiter na verlies tegen Nordea

Zaterdag trad Olympia’60 aan tegen mede laagvlieger Nordea. Na zes verliespartijen en één gelijkspel zou je denken: kan het nog erger? Ja, het  kan nog erger! Blijkbaar moet de gifbeker helemaal leeg voor de rood witten. In een draak van een wedstrijd trok Olympia aan het kortste eind tegen een tegenstander die al niet veel beter was maar de eerste zeven minuten twee keer wist te scoren.

Voorafgaande aan de wedstrijd werd er nog druk gespeculeerd over de mogelijkheid eindelijk een driepunter te kunnen pakken. Dat moest dan gebeuren tegen het zwakke Nordea.Tim van Wanrooij zat een schorsing uit van één  wedstrijd en Toon Verboven miste een wedstrijd door werkzaamheden. Ook Ran van Peer is nog geblesseerd. Dus trainer Van der Elzen kampte weer met de nodige problemen. Pupil van de week Roan Timmermans van de F2 trapte af voor een wedstrijd die anders zou verlopen dan vooraf verwacht werd. Roan wordt 10 november 7 jaar en is een groot Ajax fan. Messi is zijn idool en hij is helemaal weg van pasta met spekkies. Na zijn openingsgoal bekeek hij het duel tussen zijn club en Nordea vanaf de bank.
Al na 4 minuten keek Olympia tegen een achterstand aan. Een vreemde boogbal verdween achter keeper Wouter Dirven en opnieuw kreeg Olympia de deksel op de neus. Nog geen 3 minuten later was het al 2-0 voor de bezoekers. Alweer een snelle achterstand, een fout die tegen Giessen ook al was begaan. Alleen tegen Giessen herpakte Olympia zich, zo niet afgelopen zaterdag. Uit een hard schot van Nick van Wanrooij dat de keeper niet onder controle kreeg reageerde Niels Brugman alert. Hij lobte de bal in het netje en de 2-1 was een feit. Dat bleek ook meteen het laatste wapenfeit in een uitermate slechte wedstrijd waarin de minst slechte met de punten vertrok. Volgende week alle koppen weer dezelfde kant op als de uitwedstrijd tegen de amateurs van Willem II op het programma staat. Willem II presteert wisselvallig maar bevindt zich zeer netjes in de subtop van 4D. Aanvang van het treffen in Tilburg is 14.30 uur.