Jelle Horsten sloopt WSC met 4 treffers in 6-2 zege ONI 2

Op een zacht maar goed bespeelbaar, hebben de manschappen van Rini Netten en Pieter Dekkers een klinkende 6-2 zege behaald op WSC uit Waalwijk. Man van de wedstrijd was Jelle Horsten die met zijn vier treffers, liet zien dat hij het score dus niet verleerd is, en zodoende een groot aandeel had in deze goede overwinning.Door deze zege blijft ONI 2 meedoen om de bovenste plaats in deze klasse, en word de roep om mee te blijven doen om het kampioenschap alleen maar harder. Hiervoor zal men a.s zaterdag ook de volle buit moeten meenemen uit Raamsdonksvee,r als men opbezoek gaat voor de Derby tegen Goodluck.

DE DERBY ONI 1 – SSC’55 
ONI 1 dat door de afgelasting bij Zuilichem niet in actie kwam, kan zich gaan voorbereiden op de volgende DERBY die men a.s  zaterdagmiddag gaat spelen tegen SSC’55. Ook deze Derby staat na jaren van afwezigheid weer op de rol en belooft een spannende aangelegenheid te worden gezien de huidige stand op de ranglijst. Beide teams hebben de punten hard nodig, ONI om enigszins aansluiting te houden met de subtop en SSC om uit de gevarenzone te blijven.
De laatste wedstrijd, vriendschappelijk, welke beide kemphanen tegen elkaar speelden was in de afgelopen winterperiode, op het kunstgras van rwb was SSC de betere en verdiende men de overwinning. Nu is het aan ONI, om te laten zien, dat men zoals in trainers jargon word gesproken, stappen in de goede richting heeft gemaakt. Kijkende naar de laatste gespeelde wedstrijden mag men concluderen dat ONI met een klein beetje meer geluk indien men van geluk mag spreken, misschien moet er gesproken worden over doorzettings vermogen, wel een punt of 4 meer had mogen hebben.
Hele goede momenten worden afgewisseld met onverklaarbare mindere periodes tijdens de wedstrijden. De legio kansen worden mondjesmaat afgemaakt en zoals de stelregel staat geschreven dan maakt de tegenstander hem uiteindelijk wel werd dan ook jammerlijk bewaarheid in de laatste wedstrijden. Met de terug gekeerde Maikel Jolie die door werkzaamheden een groot gedeelte van de start van de competitie heeft gemist, gaat ONI 1 weer vol gas voor de broodnodige overwinning. De verder fitte selectie zal een goede week van voorbereiding moeten hebben om zich a.s zaterdagmiddag te laten gelden binnen de lijnen en zich te laten kronen tot winnaar van deze ongetwijfeld spannende Derby tegen SSC.
Het zal nadien blijken of de OranjeBlauwe Leeuwen het hardste hebben gebruld, of dat de GeelZwarte Wespen het hardste hebben gestoken! Het belooft wederom een spannende en hopelijk met goed voetbal ouderwetse Derby te worden, deze Derby zal onder leiding staan van scheidsrechter v Wijk uit Hendrik-ido-ambacht, en zal om 15.00 worden afgetrapt door Pupil vd Week Tom Kuijer. Natuurlijk zal ook deze middag de Levensmiddelen mand beschikbaar gesteld door de plaatselijke EMTÉ niet ontbreken, en kunt u een gokje wagen om deze fantastische mand in het bezit te krijgen. Ivm met de verwachte drukte worden de inwoners van ’s Gravenmoer vriendelijk verzocht om zoveel mogelijk met de fiets of met de benenwagen naar het Sportpark te komen.
PROGRAMMA ONI 9 NOV
 
15.00    ONI 1 – SSC’55
13.30    ONI A – RIGHT’OH
11.30    ONI F1 – BEEK VOORUIT
14.30    GOODLUCK – ONI 2
14.30    ACHILLES VEEN – ONI 3
12.30    OLYMPIA – ONI B
11.15    INTERNOS – ONI C1
10.30    OLYMPIA – ONI C2
13.00    OVV – ONI D1
11.00    OVV – ONI E2
10.00    BE READY – ONI F2