Gelijk spel DVVC in doelpuntrijke wedstrijd

DVVC is er niet in geslaagd verder afstand te nemen van de gevreesde laatste plaats. In en tegen Raamsdonk speelde de formatie van trainer Piet Gabriëls in een knotsgekke wedstrijd 4-4. Beide trainers vonden dat ze recht op hadden op de 3 punten maar konden uiteindelijk leven met een remise.

DVVC speelde een zeer goede eerste helft waarin maar liefst 4 maal werd gescoord. Met goede combinaties werden veel kansen gecreëerd en in de 2e minuut was het al prijs. Raamsdonk mocht van geluk spreken dat de scheidsrechter niet deed wat hij moest doen. Osman Cemrek werd de diepte ingestuurd en werd onderuit gehaald. De boosdoener werd slechts bestraft met geel. De hieruit verkregen vrije trap werd prima ingeschoten door Halit Solmaz en tekende dus voor de openingsgoal. Koen Swanen (liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn), Kevin Zijlmans(als verjaardagscadeautje) en de sterk spelende Osman Cemrek tekende voor de overige treffers. Tot 2-2 konden de gastheren qua stand bijbenen maar DVVC was beduidend de beter voetballende ploeg.
Net voor en na de thee hadden de bezoekers verder uit kunnen lopen maar hierbij ontbrak het aan geluk. In het tweede bedrijf was Raamsdonk een stuk feller en DVVC kwam minder aan voetballen toe. De aansluitingstreffer kwam rond de 65e minuut en hierna kreeg de thuisploeg het gevoel dat er meer in zat. En dat zat er ook in. De gastheren kregen voor de 2e maal een penalty die onherroepelijk werd ingeschoten: 4-4. Halit Solmaz was de veroorzaker en kreeg vanwege herhaaldelijk commentaar op de leiding zijn 2e gele prent en kon de douche gaan opzoeken. In de 10 minuten die hier op volgde speelde Raamsdonk alles of niets en kreeg nog bijna de onverdiende winnende goal. Sluitpost Rian Vermeulen voorkwam dit. DVVC hield uiteindelijk maar 1 punt en zes gele kaarten over aan dit duel wat voor de (neutrale) toeschouwer van de eerste tot de laatste minuut boeiend was.
Zondag a.s. de thuiswedstrijd tegen Irene ’58 uit Den Hout. Aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”