Dartsnieuws Sportcafe ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. In het singletoernooi ging de winst naar Hans de Jong. Het was voor de derde achtereenvolgende keer dat Hans dit jaar de singletitel greep. Hij won van Erwin van Riel. Het werd liefst 4-0. Hans kwam in de finale door een nipte 3-2 winst op Pim Bollen. Erwin won met 3-1 van Jac van de Ven in de wemi-finale. In de verliezersronde ging de titel naar Rolf in ’t Groen. Hij won in een zinderende finale met 3-2 van Alex van Ginneken.  

Bollen/Kemmeren winnen koppels
In het koppeltoernooi ging de titel naar Pim Bollen en Frans Kemmeren. In een zinderende finale wonnen Pim en Frans met 4-3. Pim en Frans kwamen in de finale door een 3-1 winst op Wilma Kemmeren en Erwin van Riel. Wesley en Hans versloegen hier Jordan Marijnissen en Alex van Ginneken. In de verliezerronde ging de titel naar Goof Verbunt en Nick Dirven. Zij versloegen Michel Lesius en Jac v.d. Ven. Ook hier een zinderende finale die in de allerlaatste leg met 3-2 werd beslecht. Er waren geen 180-ers. De hoogste uitworp kwam op naam van Pim Bollen met 87. De volgende wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is op zaterdagavond  16 november. 
West-Brabantse Darts Federatie:
’t Vaartje blijft aan kop
In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam ’t Vaartje met 6-3 van team de Heideschotters uit Molenschot. Na de singles stond ’t Vaartje met 1-3 achter. Alleen Patty v.d. Wiel wist haar partij in winst om te zetten. Verlies was er voor Goof Verbunt, Hans de Jong en Davey Danyluk. Toen bewees het team op nieuw haar kracht. In de koppelpartijen werd geen enkel punt afgestaan. Daarna werd Ernest v.d. Kaay ingebracht in de teamronde. Hij kweet zich van zijn taak en gooide deze uit. Hans de Jong gooide nog twee keer een 180-er. De voorsprong op de nummer twee De Praktijck bedraagt nu zes punten. 
Aankondigingen
’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 12 november gooit team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het opnemen tegen team To the Point uit Etten-Leur. ’t Vaartje heeft een goed resultaat nodig om een positie aan de kop te behouden. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel, Ton Kemmeren en Davey Danyluk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  begint om 21.00 uur.