ONI krijgt deksel op de neus in derby tegen Good Luck

Foto:

Voor aanvang van de Derby ONI – GOODLUCK werd een nieuwe sponsor overeenkomst beklonken met de EMTÉ uit ‘sGravenmoer. Bij monde van de bedrijfsleider Dhr Dekkers zijn de v.v.O.N.I. en de EMTÉ een overeenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd. De EMTÉ inmiddels goed bekend zowel binnen als buiten ’s Gravenmoer stelt voor iedere thuis wedstrijd van ONI 1 een prachtig levensmiddelenpakket ter beschikking. De v.v.O.N.I. is met deze nieuwe vorm van sponsoring zeer content en bedankt de supermarktketen EMTÉ voor de gedane toezeggingen. Op de foto poseert Dhr Dekkers samen met Wouter Kimenai en spreekt de tekst; SCORE DOE JE MET DE EMTÉ          ’s GRAVENMOER voor zich.

Na dit officiële moment was het tijd voor de derby. In een wedstrijd met twee totaal verschillende gezichten, heeft ONI zich zelf heel veel tekort gedaan. ONI dat in het eerste bedrijf heer en meester was, kon uit een tiental kansen en mogelijkheden uiteindelijk maar 2 keer scoren, en moest toezien dat dit niet voldoende was voor een belangrijke driepunter.
Daar waar ONI met rust op een ruime 5 – 1 had moesten staan stond de teller op 2 – 1 en speelde men tot dan toe de perfecte pot voetbal. Na de rust was ONI om onbegrijpelijke en niet vatbare redenen geen schim meer van de ploeg van voor rust en was het Goodluck dat direct na aftrap voor het 2e bedrijf op 2 – 2 kwam en uiteindelijk na vele niet verzilverde kansen in de 87e minuut de volle winst greep.
Voor ONI startte de wedstrijd die werd afgetrapt door Pupil vd Week Lars Veldhuizen perfect. De kansen werden in een hoog tempo aanéén geregen en werd uiteindelijk in de 30e minuut beloond met een treffer van Maikel Jolie. Hiervoor hadden Raymond Damen en Elroy Vereggen al grote kansen niet doeltreffend af kunnen werken en trof John Broeders vanaf de middenlijn de lat na een schitterende lob. Na de 1-0 was het wachten op de tweede treffer die in de lucht zat, lang behoefde men hier niet op te wachten, uit een scrimmage voor het doel van Good Luck wist Wouter Kimenai zijn geboden kans te verzilveren en stond het 2-0. Ondanks het grote verschil in kansen moest men toch nog een tegentreffer vlak voor rust incasseren. Een kleine onoplettendheid werd direct afgestraft door Good Luck en men bereikte de rust met een 2-1 stand, daar waar het 5 – 1 had moeten staan.
Over de tweede helft kan men kort en krachtig zijn, het voetbal aan ONI zijde was volkomen verdwenen en op een groot aantal corners na kwam men niet meer tot gevaar voor het veerse doel. Dat Good Luck uiteindelijk de winst greep door in de 49e en de 87e minuut te scoren deed ONI veel pijn.! Nu is het zaak om de ruggen weer te rechten en met volle overgave toe te werken naar de wedstrijd uit bij Zuilichem.
PROGRAMMA ONI 2 NOV
15.00    ONI 2 – WSC
14.30    ONI 3 – ASPEREN
12.00    ONI C1 – GROEN WIT
10.15    ONI C2 – BAVEL
09.30    ONI D – VCW
09.00    ONI E2 – DIA
09.00    ONI F1 – THE GUNNERS
14.30    ZUILICHEM – ONI 1
12.15    THE GUNNERS – ONI A
10.00    RAAMSDONK – ONI E1
09.00    VEERSE B – ONI F2