Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen heeft in sportcafé ’t Vaartje de winst gepakt op team Fratello uit Goirle. Winst was er voor Jack Wijnen, Patrick Adams en Willie Damen. Na de eerste sessie stond het al 4-0. Winst was er voor kopman Jack Wijnen en Willie Damen. Jack speelde een puike partij en was al na 26 beurten bij de finish. Hij liet het prachtige gemiddelde van 1.538 voor zich noteren. Hij maakte ook nog een mooie serie van zeven. Ook Willie Damen zag de winst nimmer in gevaar komen. Hij won afgetekend met het mooie gemiddelde van 0.729. 

In de tweede sessie speelde Bart Hultermans aanvankelijk een gelijk opgaande partij. Mede door een geluksbal, sloeg zijn opponent een gat met een serie van vijf. Vervolgens denderde hij door. Hij was voor Bart niet meer te achterhalen. Patrick Adams moest vervolgens de winst veilig stellen. Hij kwam nimmer los van zijn tegenstander, waardoor zich een slopende maar boeiende partij ontspon. Patrick stond steeds zo’n zes caramboles voor, waarna zijn tegenstrever weer dichterbij kwam. Zijn rivaal kon echter nimmer op voorsprong komen. Uiteindelijk wist hij de winst zeker te stellen. Door dit resultaat handhaaft team Hultermans zich op een mooie tweede plaats. 
Biljartsport vierde divisie:
Winst Brabant Service 
In sportcafé ’t Vaartje won team Brabant Service Zonwering Tilburg met 6-2 van team Kloens uit Dordrecht. In de eerste sessie was er opnieuw winst voor Anton Smulders. Jos Hamers verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 38 beurten. In de tweede sessie trokken Gerard Gabriëls en Anja Verbogt de wedstrijd naar zich toe. Gerard speelde een fantastische partij en was ook al na 38 beurten bij de finish. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.657 voor zich noteren. Hij maakte ook nog een mooie serie van vijf. Anja Wijnen speelde eveneens een prima partij. Ze kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.545. Ook dit was ruim voldoende voor de winst. Door dit resultaat staat team Brabant Service nu op een gedeelde derde plaats. 
C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken verliest
In Zundert verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg van team Hoog Laag. De enige winst kwam op naam van Embert Broekhove. Hij speelde een prima partij en kwam uit op 0.543. Hij liet hiermee zijn opponent kansloos. Toon Verbunt en Ad Faro verloren kansloos. Leo Loonen had kans op de winst maar verloor. Hij kwam aan de meet slechts drie luttele caramboles te kort. Door dit resultaat handhaaft team v.d. Nieuwenhuizen zich op de elfde plaats.   
Verlies ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team team ’t Vaartje met 2-6 van koploper team De Eekhoorn uit Oosterhout. De enige winstpartij kwam op naam van Willy v.d. Wiel. Willy speelde een solide partij en zag de winst nimmer in gevaar komen. Afgetekend verlies was er voor Ton Kemmeren, Jan Ligtenberg en Piet Kamp. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gezakt naar de negende plaats. 
Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Gelijkspel Hazenberg De Moer 
In sportcafé ’t Vaartje speelde team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 25-25 gelijk tegen team de Eekhoorn. De enige winstpartij was voor kopman Charles Mekes. Hij liet het degelijke gemiddelde van 0.860 voor zich noteren. Embert Broekhoven struikelde op één luttele carambole voor de finish. Jan Smeekens kon het niet bolwerken en verloor kansloos. Door dit resultaat handhaaft team Hazenberg zich op de vijfde plaats. De achterstand op de koploper is nu al opgelopen tot 19 punten.  
Biljartsport districtscompetitie libre:
Mooie winst AK Deur & Interieur 
In Udenhout won team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 22-29 van team V.O.O. Winst was er voor Edwin Ligtenberg en reserve Anton Smulders. Anton maakte ook nog een mooie serie van vijftien. Edwin speelde precies zijn gemiddelde, maar dit was voldoende voor de winst. Kopman Jan Ligtenberg liet het beste gemiddelde noteren. Hij kwam uit op 3.304. Toch was dit onvoldoende voor de winst. Aan de meet kwam hij slechts vier caramboles te kort. Hij kreeg ook maar 23 beurten. Hij maakte ook nog een mooie serie van 14. Door dit resultaat handhaaft team AK zich op de achtste plaats.
Aankondigingen
Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Corné v.d. Nieuwenhuizen – ‘t Vaartje
Op vrijdagavond  1 november speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd tegen team D.C. Michielsen uit Breda. Het belooft een interessante ontmoeting te worden. Team v.d. Nieuwenhuizen wacht nog op de eerste overwinning. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg bestaat uit kopman Ad Faro, Embert Broekhoven, Toon Verbunt en Leo Loonen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur. 
Biljartsport districtscompetitie libre:
AK Deur & Interieur thuis
Op dinsdagavond 5 november speelt team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel een thuiswedstrijd tegen D.K.S. uit Tilburg. Team AK zal er alles aan doen om de winst in eigen huis veilig te stellen. Team AK Deur & Interieur is een gezinsteam en bestaat uit vader Jan Ligtenberg en de zonen Johan, Edwin en Erwin. Anton Smulders en Embert Broekhoven staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje  in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.