Random Klik sluit ook 2de editie zaalvoetbaltoernooi succesvol af.

Foto:

Op  20 oktober organiseerde de Random Klik, met ondersteuning van Stichting Richting, voor de tweede maal een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 13 t/m 16 . Ook deze tweede editie is zeer succesvol verlopen. We zijn blij en trots  als Stichting dat er jongeren zijn die zulke initiatieven vrijwillig organiseren. Na het eerste zaalvoetbaltoernooi was de organisatie gedreven om weer iets goed neer te zetten. 

Het toernooi verliep prima op schema. Acht teams, verdeeld in 2 poules, streden fanatiek om de winst in sporthal de Salamander. De teams speelden fair en gedroegen zich goed tegenover de scheidsrechter en tegen over elkaar. Respect werd breed gedragen onder de deelnemers en dit kwam ten goede van het spel en de activiteit. 
Na een spannende finale wist AK47 de wedstrijd verdiend te beslissen en werd de winnaar van het toernooi. Op de 2e plaats eindigde The RSD- en Barca United werd 3de. De sportiviteitsprijs ging deze keer naar speler Tygo van Tilburg vanwege zijn goed gedrag en mooi spel. Een prima voorbeeld hoe je als voetballer hoort te gedragen zowel binnen als buiten het veld. Naast de 60 fanatieke deelnemers werd het toernooi druk bezocht door bezoekers en ouders. De teams waren de organisatie heel dankbaar voor het organiseren van het toernooi en kunnen niet wachten totdat er opnieuw iets voor hun wordt georganiseerd.
Uiteraard willen we graag de sponsoren bedanken. We zijn blij dat deze ondernemers dit soort maatschappelijke initiatieven financieel bijdragen en hopen hierop in de toekomst weer te kunnen rekenen. De  Random Klik bekijkt binnenkort wanneer ze weer wat nieuws gaan organiseren voor hun leeftijdsgenoten. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 06-15559718.