ONI bereidt zich voor op derby met Good Luck

Na te hebben genoten van een verdiend vrij voetbalweekeinde waarin de manschappen van Marco de Haas hun mede selectie spelers van het 2e team verbaal hebben ondersteund in de topper tegen Dia met als einduitslag 2-2, gaat het vizier nu volledig op DE DERBY tegen GOOD LUCK.

Na jaren van afwezigheid staat deze Derby eindelijk weer op het programma en wordt er door vele reikhalzend uitgekeken naar deze ontmoeting. ONI dat de laatste wedstrijd bij Unitas zeer onverdiend verloren zag gaan terwijl men het beste van het spel had wil koste wat kost de drie punten binnen de eigen gelederen houden om zo ook de aansluiting met de bovenste ploegen te behouden. In deze ouderwetse Derby zal ONI het moeten stellen zonder de geschorste Brian Weistra die één wedstrijd moet uitzitten. Met de verders volledige fitte selectie zal ONI deze confrontatie aangaan en belooft het een spannende voetbalmiddag te worden.
In deze Derby’s is meestentijds het voetbal ondergeschikt aan de Strijd Passie en Beleving welke dit soort wedstrijden met zich mee brengt. Voor ONI de opgave om Good luck met lege handen terug testuren naar Raamsdonksveer, men zal moeten laten zien dat men BAAS is in EIGENHUIS. Deze ongetwijfeld spannende Derby staat onder leiding van Dhr Kriesels uit Bavel, en zal om 15.00 worden afgetrapt door PUPIL van de WEEK; LARS VELDHUIZEN
Voordat deze Derby zijn aanvang heeft speelt het verrassend goed presterende B Elftal haar wedstrijd tegen Noad’32 uit wijk en aalburg.
Daar de goede resultaten niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt wel uit het feit dat de reeds vele elftallen sponsorende Firma ROWIJ BOUWCHEMIE B.V uit Oosterhout ook het B elftal van een nieuw wedstrijdtenue zal gaan voorzien. Dhr R Wijnen woonachtig in ’s Gravenmoer is zoals gezegd een zeer gewaardeerd sponsor binnen de v.v.O.N.I. en toont met deze handreiking opnieuw zijn grote betrokkenheid met de plaatselijke trots middels deze sponsoring. Aan de manschappen van de B Jeugd nu de opdracht om deze feestelijke gelegenheid met een Driepunter te bekronen. Zoals u leest staat er weer voldoende te gebeuren op Sportpark ‘T Wiel en zien spelers en Bestuur uit naar een sportieve en puntrijke middag.
PROGRAMMA ONI 

26 OKT
15.00    ONI 1 – GOODLUCK
12.30    ONI B – NOAD’32
12.00    ONI C1 – MOERSE BOYS
10.15    ONI C2 – DONGEN
10.15    ONI D – RAAMSDONK
09.00    ONI E2 – OLYMPIA
09.00    ONI F1 – TVC/BREDA
14.30    HAAFTEN – ONI 3
12.30    NEO – ONI A
09.45    ADVENDO – ONI E1
09.30    TSC – ONI F2

DINSDAG 29 OKT
1e ronde OmroepBrabantCup
20.00    ALTENA – ONI 1