Dubbele winst voor Mark Bakx in Café De Valk

Foto:

Voor de Dongense ranking werd op zondag 6 oktober het 4e toernooi afgewerkt. Er werd een single en een koppel toernooi afgewerkt. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de singles k.o.. Beide toernooien hadden een winnaars en verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Na de poule wedstrijden ging de finale tussen Robin Huijsmans en Corné van Uden tegen Mark Bakx en Patrick Pruijssers. In een spannende finale ging de winst naar Patrick en Mark met 4-3. (foto boven v.l.n.r. Robin, Corné, Patrick en Mark)

In de finale van de verliezersronde wonnen Jurgen Evers en Vincent Schellekens met 3-2 van Pieter van Riel en Ad Timmermans. De hoogste uitworp ging naar Corné van Uden met 81 punten. Hierna gingen de singles van start. Door winst op Vincent Schellekens plaatste Mark Bakx zich ook voor zijn 2e finale. In de andere halve finale won Ad Timermans van Robin Huijsmans. In de finale ging de winst met 4-1 naar Mark die daarmee de dubbel pakte.
darts07105-darts07105-300×186.jpg” class=”attachment-medium” alt=”darts07105″ />
v.l.n.r. Jurgen, Ad, Mark en Vincent
Robin Huijsmans won de finale van de verliezersronde met 3-1 tegen zijn koppelmaatje Corné van Uden. De hoogste uitworp ging naar Mark Bakx met 100. In totaal werd er 6 keer 180 gegooid. Mark Bakx scoorde er 4. 1x 180 voor Jurgen Evers en Robin Huijsmans.
De uitslag:
WINNAARSRONDE SINGLE          
1. Mark Bakx                                              
2. Ad Timmermans                                    
3. Jurgen Evers                                         
Vincent Schellekens            
ZONDAG 13 OKTOBER OPEN DE VALK DARTS IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 13 oktober weer een toernooi plaats.
Alweer voor de 26e keer wordt open de valk verspeeld. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld, bij deelname van minimaal 8 dames is er ook nog een aparte damesronde. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Er wordt ruim 800 euro aan prijzengeld verdeeld. De winnaar bij de singles ontvangt 200 euro. Vorig jaar ging de titel naar Willy van de Wiel. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven