vv ONI in haar nopjes met nieuwe indeling

Foto:

Vol verlangen keek men de gehele week al uit naar het verlossende woord van de KNVB inzake de nieuwe indeling van ONI 1. Toen dan eindelijk om 17.00 de indeling openbaar werd gemaakt zuchtte men eens diep en kon men constateren dat ONI 1 had gekregen waar het om gevraagd had, namelijk ingedeeld worden in de 3e Klasse D.

Een klasse waarin veel Derby’s in het vooruitzicht liggen, en niet de minste overigens, ONI 1 zal aan gaan treden tegen; BVV, GOODLUCK, HEUKELUM,NEO’25, NOAD’32, SLEEUWIJK, SPARTA’30, SSC’55, BLC, UNITAS, WILHELMINA’26, WOUDRICHEM en ZUILICHEM. Natuurlijk zijn de wedstrijden/derby’s tegen Goodluck,Neo en Ssc de meest in het oog springende, maar een wedstrijdspelen op een bomvol sportpark bij Wilhelmina in Wijk en aalburg is natuurlijk hetgeen waar je het allemaal voor doet en wilt doen. ONI heeft dus gekregen wat het wilde, en zo ook de over een jaar afscheid nemende huidige voorzitter J,.H Mouthaan.
Zijn grootste wens was om nog éénmaal bij oude bekenden zijn opwachting te maken en verhalen uit het verleden opnieuw te delen met andere oud voorzitters.
Hij is dus op zijn wenken bediend en gaat vanaf 7 September wanneer de competitie zijn aanvang heeft beginnen aan zijn afscheidstournee langs alle velden waar hij als voorzitter ooit voet op vijandelijke bodem heeft gezet, en, waar hij inmiddels vrienden heeft gemaakt en of heeft leren kennen. Voor de Spelers van het 1e team is deze indeling ook een geweldige uitdaging, spelen voor een volle bak entourage op schitterende sportparken doet de harten sneller kloppen en gaat de afkorting PSB, Passie Strijd en Beleving, zeer zeker ten goede komen. De ORANJE/BLAUWE LEEUWEN zullen ook in de 3e Klasse gaan Brullen en zullen voor menigeen een moeilijk te verslaan team zijn.
Een zeer welkome bijkomstigheid is daarbij zeer zeker de uitbreiding van de selectie die men heeft ondergaan met de komst van Ragnar de Brouwer, Brian Weistra, Aaron Bos, Elroy Vereggen, Joel Versteeg, Raymon Damen en Jeffrey Weterings. Tel daar ook de terugkomst van Kevin Faro, Glenn Bos en Wouter Kimenai bij op, deze waren alle langdurig uitgeschakeld door knieletsel, en men kan spreken van een ware invasie van strijdlustige OranjeLeeuwen die weer graag de velden opgaan om de tegenstander op een juiste manier te vermorzelen. Voor de huidige trainer is deze indeling ook een zeer welkome, hij treft namelijk een groot aantal oud bekenden uit het trainerswereldje en heeft ten tijde van dit schrijven al de nodige op en aanmerkingen van collega trainers mogen ontvangen, ook voor hem geldt dus dat dit een weerzien word met oud trainers en of spelers en zelfs familie welke allemaal betrokken zijn bij wilhelmina’26, hoezo een mooie uitdaging voor de Trainer van ONI Marco de Haas.
Bij het roemruchte Sleeuwijk staat ONI te boek als de grootste verrassing, zoals men verwoord in een schrijven op haar site naar aanleiding van de indeling. ONI zal voor vele ploegen de grote onbekende zijn qua spel en organisatie, ONI is er dus alles aan gelegen om deze titel van zich af te spelen en te zorgen dat ONI de grote verrassing wordt van de 3e Klasse D en dat iedere tegenstander met knikkende knietjes de Leeuwenkooi in zal stappen om tegen de OranjeBlauwe Leeuwen aan te treden.
Op Maandag 5 Augustus word een start gemaakt met de eerste training waarna men op 10 Aug een eerste vriendschappelijke wedstrijd zal gaan spelen bij Neo’25. Met de overige vriendschappelijke wedstrijden op 13 Aug tegen RKTVV zon en ASH op 17 Aug heeft ONI een pittig oeffen programma voor de boeg. waarna op 24 Aug de Beker competitie zijn aanvang zal hebben. ONI staat dus voor een mooie uitdaging en kan eigenlijk niet wachten tot het balletje weer gaat rollen. Eerst gaat men genieten van een welverdiende vakantie en men hoopt u tijdens de start van de voorbereiding weer te ontmoeten op Sportpark ‘T Wiel.
DE SELECTIE,DE JEUGDAFDELING, BESTUUR en BEGELEIDING WENST ALLE SPONSOREN EN SUPPORTERS EEN FIJNE VAKANTIE.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen