DVVC in slotseconde naast RWB

DVVC heeft in de allerlaatste minuut van de blessuretijd een gelijkspel in de wacht gesleept tegen RWB uit Waalwijk. De bezoekers rekende al op een overwinning door enkele minuten voor de officiële speeltijd de 3-2 te scoren maar aanvoerder Baris Icli schoot in de extra tijd de verdiende gelijkmaker binnen.DVVC begon zwak aan het duel. Al in de 3e minuut keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan door onoplettendheid in de defensie. Remco Kroese zorgde voor wat gevaar met een schot en een kopbal waar de RWB doelman geen problemen mee had. In de 16e minuut had RWB een riante mogelijkheid om de score te verdubbelen. Na een handsbal van Marc Oosterveer kon de scheidsrechter niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Doelman Sitke Ozdimir stond goed opgesteld en keerde op magnifieke wijze de strafschop. Hierna begon de thuisploeg beter te voetballen en RWB was even de weg zoekende. Tien minuten voor de thee kwam de gelijkmaker. Zwaar gehinderd wrong spits Halit Solmaz door de Waalwijkse defensie en met een bekeken schot in de verre hoek bracht hij de 1-1 op het scorebord. Baris Icli had in de slotfase van het eerste bedrijf de 2-1 op zijn schoen echter zijn inzet werd van de doellijn gekeerd.

DVVC heeft in de allerlaatste minuut van de blessuretijd een gelijkspel in de wacht gesleept tegen RWB uit Waalwijk. De bezoekers rekende al op een overwinning door enkele minuten voor de officiële speeltijd de 3-2 te scoren maar aanvoerder Baris Icli schoot in de extra tijd de verdiende gelijkmaker binnen.

DVVC begon sterk aan de 2e helft. Remco Kroese had een vrije doorgang richting het vijandelijke doel echter zijn doorgang werd geblokkeerd. Niet veel later was het wel prijs. Dezelfde Kroese stuurde Dennis Kras de diepte in en op zijn inzet had de RWB doelman geen verweer:2-1. Gaandeweg de wedstrijd kwamen de bezoekers weer in het spel en creëerden enkel mogelijkheden. Halfweg de 2e helft kwam dan toch de verwachtte gelijkmaker. Een goed uitgespeelde aanval werd door de RWB spits beheerst afgemaakt. De bezoekers gingen op jacht naar de voorsprong en deze kwam er ook. Na de hervatting van een blessure van Timo van der Veeken was de organisatie even zoek in de verdediging en kon RWB de voorsprong nemen: 2-3. Enkele tellen later kon RWB de wedstrijd beslissen echter doelman Sitke Ozdemir kon met een geweldige redding de 2-4 voorkomen. In deze fase van de wedstrijd lag het spel met grote regelmaat stil voor blessure behandelingen waarna de leidsman terecht zijn klok op tijd deed stilzetten. Uiteraard was de teleurstelling bij de Rood Wit Blauwe groot na de gelijkmaker van aanvoerder Baris Icli maar de neutrale toeschouwer zag dat de uitslag terecht was en dat het een aantrekkelijke en spannende match was. Kort hierna floot scheidsrechter Baars uit Leerdam voor het laatst en was de opluchting in het DVVC kamp groot. Volgende week de uitwedstrijd tegen koploper Veerse Boys, aanvang 14:30 uur in Raamsdonksveer.

Opstelling DVVC: Sitke Ozdemir, Timo van der Veeken(Mohammed Yusuf Ali), Stefan Celi, Marc Oosterveer, Kevin Zijlmans, Wesley Luijten, Remco Kroese, Emran Pourmanaf, Halit Solmaz, Baris Icli, Dennis Kras(Fatih Kaya)