De Bok Liberty Heren 1 wint van Gilze-Rijen

Afgelopen zondag heeft de Bok Liberty Heren 1 met 4-1 van Gilze-Rijen gewonnen. Door de overwinning op de Rijenaren stijgt Liberty naar de zesde plaats op de ranglijst.Na het enigszins teleurstellende gelijkspel van vorige week waren de heren van Liberty er op gebrand vandaag een beter resultaat neer te zetten. De Dongense formatie begon erg gretig aan de wedstrijd en zette vroeg druk op de defensie van Rijen. Deze aanvallende aanpak leidde tot goede kansen en een snelle voorsprong. De goalie van Rijen gaf na een klap van Sipke Berk een Rebound weg, die via Jasper Stevens bij Gregory Ariëns terecht kwam, en deze aarzelde niet en maakte er 1-0 van. De 2-0 volgde snel daarna uit een kluts bal die via een Rijense verdediger achter de keeper belandde. Hierna herpakte Gilze-Rijen zich enigszins en werd tot de rust niet meer gescoord. Na rust bracht Gilze-Rijen de spanning nog even terug door de 2-1 op het scorebord te zetten. Lang konden zei hier echter niet van genieten, Gijs Verbunt kreeg de bal in de cirkel op een presenteerblaadje en sloeg de bal hard door de benen van de keeper door, 3-1. Het tegenoffensief van Gilze-Rijen leek hiermee gebroken en Liberty kon naar hartenlust aanvallen. Liberty maakte via weer Gijs Verbunt nog de 4-1 en speelde de wedstrijd daarna rustig uit.Aankomende zondag reist De Bok Liberty Heren 1 af naar Udenhout, en gaat het strijden voor de eerste winst op vreemde bodem

Afgelopen zondag heeft de Bok Liberty Heren 1 met 4-1 van Gilze-Rijen gewonnen. Door de overwinning op de Rijenaren stijgt Liberty naar de zesde plaats op de ranglijst.
Aankomende zondag reist De Bok Liberty Heren 1 af naar Udenhout, en gaat het strijden voor de eerste winst op vreemde bodem