Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

West-Brabantse Darts Federatie:Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen SchilderwerkenIn sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg kansloos met 2-7 van lijstaanvoerder de Praktijck uit Raamsdonksveer. Hans de Jong won als enige zijn single. Verlies was er voor Goof Verbunt, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. Vervolgens werd nog één koppelpartij gewonnen. Alle overige partijen gingen verloren. Door dit resultaat zakt team v.d. Nieuwenhuizen steeds verder naar onderen. Ton gooide nog wel een 180-er.Aankondigingen:Bouwbedrijf Van Leijsen-rankingOp zaterdagavond 3 november wordt er in sportcafé ’t Vaartje weer een wedstrijd gegooid in het kader van de bouwbedrijf Van Leijsenranking. Het bouwbedrijf Van Leijsentoernooi staat open voor Dongenaren, deelnemers aan de Dongense competitie en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Al jaren staat de ranking bekend om de gezelligheid. Om mee te kunnen doen aan de eindranking moeten er minimaal acht volledige wedstrijden worden mee gegooid. Er zijn dus nog volop kansen. De wedstrijd begint met een koppeltoernooi, waarna de singles van start gaan. De wedstrijd in sportcafé ‘t Vaartje begint om 20.00 uur.Corné v.d. Nieuwenhuizen thuisOp dinsdagavond 6 november gooit team schildersbedrijf Corné v.d. Nieuwenhuizen Tilburg weer een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt aangetreden tegen het laaggeplaatste Chalkies Lucky Shots uit Etten-Leur. Het team v.d. Nieuwenhuizen bestaat uit: Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Appie Veth, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

West-Brabantse Darts Federatie:
Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken

In sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg kansloos met 2-7 van lijstaanvoerder de Praktijck uit Raamsdonksveer. Hans de Jong won als enige zijn single. Verlies was er voor Goof Verbunt, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. Vervolgens werd nog één koppelpartij gewonnen. Alle overige partijen gingen verloren. Door dit resultaat zakt team v.d. Nieuwenhuizen steeds verder naar onderen. Ton gooide nog wel een 180-er.

Aankondigingen:
Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking

Op zaterdagavond 3 november wordt er in sportcafé ’t Vaartje weer een wedstrijd gegooid in het kader van de bouwbedrijf Van Leijsenranking. Het bouwbedrijf Van Leijsentoernooi staat open voor Dongenaren, deelnemers aan de Dongense competitie en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Al jaren staat de ranking bekend om de gezelligheid. Om mee te kunnen doen aan de eindranking moeten er minimaal acht volledige wedstrijden worden mee gegooid. Er zijn dus nog volop kansen. De wedstrijd begint met een koppeltoernooi, waarna de singles van start gaan. De wedstrijd in sportcafé ‘t Vaartje begint om 20.00 uur.

Corné v.d. Nieuwenhuizen thuis
Op dinsdagavond 6 november gooit team schildersbedrijf Corné v.d. Nieuwenhuizen Tilburg weer een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt aangetreden tegen het laaggeplaatste Chalkies Lucky Shots uit Etten-Leur. Het team v.d. Nieuwenhuizen bestaat uit: Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Appie Veth, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen