Jeu de Bouleclub Dongen: PLUGRO-Pettoernooi

Afgelopen Zaterdag werd het 5e PLUGRO-Pettoernooi gespeeld. Bij het PLUGRO-Pettoernooi, wordt door het lot bepaald met wie en tegen wie je speelt. Er wordt wel zoveel mogelijk gespeeld met 2 personen per team en men speelt 3 ronde’s. Onder zomerse omstandigheden werd er een boel strijd geleverd om de dagprijs. Na afloop leek het wel Lady’s-Day. De volgende 2 dame’s waren als 1e geëindigd, Liena Ligtenberg en Riet Jansen beide hadden zij er 3 gewonnen met 20 + punten. Daarna kwamen de heren pas. Op 3 t/m 6 zijn A. Jansen (juist familie van Riet), M.d. Hoogh, A.Meeren en M.v. Os geëindigd. Zij hadden ook alle wedstrijden gewonnen. Er volgt nog één Pettoernooi om te beslissen wie de winnaar wordt van het Petklassement.De 11 spelers hieronder (van de meer als 90 deelnemers) komen hiervoor nog in aanmerking.

Afgelopen Zaterdag werd het 5e PLUGRO-Pettoernooi gespeeld. Bij het PLUGRO-Pettoernooi, wordt door het lot bepaald met wie en tegen wie je speelt. Er wordt wel zoveel mogelijk gespeeld met 2 personen per team en men speelt 3 ronde’s. Onder zomerse omstandigheden werd er een boel strijd geleverd om de dagprijs. Na afloop leek het wel Lady’s-Day. De volgende 2 dame’s waren als 1e geëindigd, Liena Ligtenberg en Riet Jansen beide hadden zij er 3 gewonnen met 20 + punten. Daarna kwamen de heren pas. Op 3 t/m 6 zijn A. Jansen (juist familie van Riet), M.d. Hoogh, A.Meeren en M.v. Os geëindigd. Zij hadden ook alle wedstrijden gewonnen. Er volgt nog één Pettoernooi om te beslissen wie de winnaar wordt van het Petklassement.
De 11 spelers hieronder (van de meer als 90 deelnemers) komen hiervoor nog in aanmerking.

 

PLUGRO-Petklass. Winst + pnt

De spelers hieronder komen nog in aanmerking voor
1 Piet Ligtenberg 10 + 26 de ere plaatsen in het Le Repos-klassement.
2 Kees Jolie 9 + 52 Het klassement over alle toernooien dit jaar.
3 Cor Timmermans 9 + 51 Le Repos-kl. Dames Winst + pnt
4 Corry Smelser 9 + 10 Liena Ligtenberg 23 + 15
5 Pieter Timmermans 8 + 53 Anny Hartman 22 + 120
6 Marius de Hoogh 8 + 40 Lies Krol 22 + 16
7 Mari v. Os 8 + 32 Le Repos-kl. Heren Winst + pnt
8 Hans v. Troost 8 + 20 Piet Ligtenberg 29 + 119
9 Marianne de Hoogh 8 + 7 Johan van Kuijk 21 + 120
10 Lies Krol 8 – 4 John van Rooden 21 + 93
11 Liena Ligtenberg 8 – 5 Cor Timmermans 20 + 94

Op zondag 25 November wordt het laatste PLUGRO-Pieten-Pettoernooi gespeeld.
Dan kunnen de klassementen opgemaakt worden en de prijzen verdeeld worden.
Op Zaterdagmiddag-Zondagmorgen-Dinsdagmiddag en Woensdagavond kunt u ook kennis komen maken met de fijne Jeu de Boulesport op onze banen, naast het zwembad de Vennen. U kunt ook onze website bezoeken www.jdbcdongen.nl