Dongense Dartscompetitie

De 6-e speelronde van de darts competitie is gespeeld. De nummer 1 en 3 tegen elkaar in de Tweede Divisie. The Bouncers dus die bij Op Dreef 3 op bezoek moesten. The Bouncers zaten gelijk goed in de partij en stonden zelfs met 6-2 voor. Maar Op Dreef 3 pakten de resterende punten en won nog met 7-6. TROTS heeft weer eens een winstpartij in the pocket. Uit bij DVDVD werd er met 8-5 gewonnen. De Bluffers kwamen er niet aan te pas in de wedstrijd tegen Het Vaartje. Slechts 2 punten haalden het zelf tegen 11 voor Het Vaartje. Van de wedstrijd Het Karrewiel 1 tegen HBHB is geen uitslag bekend. DE 180 teller blijft staan op 3. The Bouncers blijven stevig bovenaan staan met Het Vaartje nu op plaats 2. Op Dreef 3 blijft derde.In de Eerste Divisie spelde Het Karrewiel 13 op de donderdag al tegen De Salamander. Wedstrijd was volledig in evenwicht en de 1001 teamronde moest hier de beslissing forceren. De Salamander won deze en dus ook de wedstrijd met 7-6. Hans de Jong van Het Karrewiel gooide 100 uit. Falcon dat al drie verliespartijen achter elkaar scoorde boekte nu een goede winst op Op Dreef 2. 10-3 de winst. Voor Op Dreef scoorde Michel van Dongen een 180 en ook Corne van Uden scoorde een 180. Het Karrewiel 69 won ook ruim. Mooi(e) laatste was hier de regenstander en Het Karrewiel won met 10-3. Leo Laurijsen van Het Karrewiel 69 finishte 111. Hatseklatse moest het opnemen tegen De Tobbers. De Tobbers blijven meestrijden bovenin, want er werd een goede overwinning geboekt op Hatseklatse. 9-4 was de uitslag in het voordeel dus van De Tobbers. Het Karrewiel 2 was deze ronde vrij en 4P tegen Pijlloos wordt op 9 november gespeeld. De 180 teller is er met 2 omhoog en staat nu op 6. In de stand verandert er weinig. Het Karrewiel 69 bovenaan en De Tobbers in de achtervolging. De Salamander staat nu derde.De Valk 1 boekte de vierde overwinning op rij in de Ere Divisie. Uit bij Gijle Peile werd het 10-3 voor De Valk. Game on speelde thuis in De Salamander tegen Op Dreef 1. Op Dreef was wel een maatje te groot en won dan ook ruim. 11-2 de winst. Voor Game on scoorde Ton Verhoeven een 180 en gooide Mark Lodewijks 108 uit. Triple Trouble had geen genade met WICO. Na 2 grote nederlagen ging WICO voor de winst, maar dat zat er niet in. Triple Trouble won met 12-1 en blijven zo meedoen voor de bovenste plaatsen. Voor WICO gooide Michel Snijders een 180. Voor Triple Trouble gooide Antos Jankowski 1 maal 180 en Dennis Heeren ook 1 maal 180. New Bundy’s tegen The Dartons werd verzet door New Bundy’s en wordt Donderdag gespeeld. De 180 teller is verder gestegen en staat nu op 36. Triple Trouble nog steeds aan de leiding. Op Dreef 1 staat 2-e en The Dartons derde die beide nog een wedstrijd te goed hebben.

De 6-e speelronde van de darts competitie is gespeeld. De nummer 1 en 3 tegen elkaar in de Tweede Divisie. The Bouncers dus die bij Op Dreef 3 op bezoek moesten. The Bouncers zaten gelijk goed in de partij en stonden zelfs met 6-2 voor. Maar Op Dreef 3 pakten de resterende punten en won nog met 7-6. TROTS heeft weer eens een winstpartij in the pocket. Uit bij DVDVD werd er met 8-5 gewonnen. De Bluffers kwamen er niet aan te pas in de wedstrijd tegen Het Vaartje. Slechts 2 punten haalden het zelf tegen 11 voor Het Vaartje. Van de wedstrijd Het Karrewiel 1 tegen HBHB is geen uitslag bekend. DE 180 teller blijft staan op 3. The Bouncers blijven stevig bovenaan staan met Het Vaartje nu op plaats 2. Op Dreef 3 blijft derde.
In de Eerste Divisie spelde Het Karrewiel 13 op de donderdag al tegen De Salamander. Wedstrijd was volledig in evenwicht en de 1001 teamronde moest hier de beslissing forceren. De Salamander won deze en dus ook de wedstrijd met 7-6. Hans de Jong van Het Karrewiel gooide 100 uit. Falcon dat al drie verliespartijen achter elkaar scoorde boekte nu een goede winst op Op Dreef 2. 10-3 de winst. Voor Op Dreef scoorde Michel van Dongen een 180 en ook Corne van Uden scoorde een 180. Het Karrewiel 69 won ook ruim. Mooi(e) laatste was hier de regenstander en Het Karrewiel won met 10-3. Leo Laurijsen van Het Karrewiel 69 finishte 111. Hatseklatse moest het opnemen tegen De Tobbers. De Tobbers blijven meestrijden bovenin, want er werd een goede overwinning geboekt op Hatseklatse. 9-4 was de uitslag in het voordeel dus van De Tobbers. Het Karrewiel 2 was deze ronde vrij en 4P tegen Pijlloos wordt op 9 november gespeeld. De 180 teller is er met 2 omhoog en staat nu op 6. In de stand verandert er weinig. Het Karrewiel 69 bovenaan en De Tobbers in de achtervolging. De Salamander staat nu derde.
De Valk 1 boekte de vierde overwinning op rij in de Ere Divisie. Uit bij Gijle Peile werd het 10-3 voor De Valk. Game on speelde thuis in De Salamander tegen Op Dreef 1. Op Dreef was wel een maatje te groot en won dan ook ruim. 11-2 de winst. Voor Game on scoorde Ton Verhoeven een 180 en gooide Mark Lodewijks 108 uit. Triple Trouble had geen genade met WICO. Na 2 grote nederlagen ging WICO voor de winst, maar dat zat er niet in. Triple Trouble won met 12-1 en blijven zo meedoen voor de bovenste plaatsen. Voor WICO gooide Michel Snijders een 180. Voor Triple Trouble gooide Antos Jankowski 1 maal 180 en Dennis Heeren ook 1 maal 180. New Bundy’s tegen The Dartons werd verzet door New Bundy’s en wordt Donderdag gespeeld. De 180 teller is verder gestegen en staat nu op 36. Triple Trouble nog steeds aan de leiding. Op Dreef 1 staat 2-e en The Dartons derde die beide nog een wedstrijd te goed hebben.