Dames VV Dongen bedanken Ben van Loon

Het was een een bijzondere wedstrijd voor de dames van VV Dongen afgelopen zondag. Na 17 jaar gingen zij deze dag afscheid nemen van hun Ben. 17 jaar was hij hun trouwe vlagger en sponsor. De dames speelden voor deze gelegenheid in shirtjes met de tekst ‘Ben Bedankt’. Aangezien hij de vorige avond zijn afscheid had met zijn personeel was er afgesproken dat hij er wel zou zijn, maar die dag niet meer zou vlaggen. Nou dat dacht hij, maar de laatste vijf  minuten raakte vlagger John Bliekendaal plotseling geblesseerd en mocht Ben van Loon nog één keer de vlag in handen houden. Na het laatste  fluitsignaal van de wedstrijd, die de dames van Dongen met 4-1 hebben gewonnen vanBaardwijk ging Ben het veld af onder luid applaus van alle supporters,  speelsters en ook oud speelsters die speciaal voor Ben naar de wedstrijd waren komen kijken om Ben te bedanken voor alles wat hij voor de dames van VV Dongen heeft betekend de afgelopen jaren. Op het veld werd Ben nog toegesproken met mooie woorden door voorzitster Angela Jansens, oud trainer Hans Kuijsters en uiteraard de dames. Aansluitend was er nog een ritje met de kar geregeld voor Ben en zijn vrouw Corry, op weg naar een lunch samen met zijn dames. Ben en Corry heel veel geluk samen in België en nogmaals bedankt voor alles.

Het was een een bijzondere wedstrijd voor de dames van VV Dongen afgelopen zondag.
Na 17 jaar gingen zij deze dag afscheid nemen van hun Ben. 17 jaar was hij hun trouwe
vlagger en sponsor. De dames speelden voor deze gelegenheid in shirtjes met de tekst ‘Ben Bedankt’. Aangezien hij de vorige avond zijn afscheid had met zijn personeel was er afgesproken dat hij er wel zou zijn, maar die dag niet meer zou vlaggen. Nou dat dacht hij, maar de laatste vijf  minuten raakte vlagger John Bliekendaal plotseling geblesseerd en mocht Ben van Loon nog één keer de vlag in handen houden. Na het laatste  fluitsignaal van de wedstrijd, die de dames van Dongen met 4-1 hebben gewonnen van
Baardwijk ging Ben het veld af onder luid applaus van alle supporters,  speelsters en ook oud speelsters die speciaal voor Ben naar de wedstrijd waren komen kijken om Ben te bedanken voor alles wat hij voor de dames van VV Dongen heeft betekend de afgelopen jaren. Op het veld werd Ben nog toegesproken met mooie woorden door voorzitster Angela Jansens, oud trainer Hans Kuijsters en uiteraard de dames. Aansluitend was er nog een ritje met de kar geregeld voor Ben en zijn vrouw Corry, op weg naar een lunch samen met zijn dames. Ben en Corry heel veel geluk samen in België en nogmaals bedankt voor alles.