DVVC onderuit bij Irene 58

In een goede eerste helft zag het er naar uit dat DVVC de 3 punten mee naar Dongen zou gaan nemen maar het missen van kansen en een dramatisch slechte 2e helft kon gastheer Irene ’58 via counters naar een 3-1 overwinning uitlopen.De eerste minuten waren spectaculair. DVVC had 2 mogelijkheden via schoten van Halit Solmaz echter zonder resultaat. Ook Dennis Kras was dicht bij de openingstreffer maar zijn schot ging schuin over het doel. De mogelijkheden voor de thuisploeg waren vanaf 11 meter. Tot 3 maal toe legde scheidsrechter Briene uit Tiel de bal op de stip. Doelman Sitke Ozdemir stopte 2 maal op formidabele wijze maar bij de derde pingel moest hij capituleren. Daarvoor had DVVC al goede zaken kunnen doen. Fatih Kaya maakte in een scrimmage de 1-0 en niet veel later had doelpuntmaker Kaya en Dennis Kras de mogelijkheid de score te verdubbelen echter de derde penalty bracht beide partijen weer in evenwicht qua scorebord. Net voor de thee had Remco Kroese geen geluk om zijn ploeg op voorsprong te zetten, zijn schot ging in het zijnet.

In een goede eerste helft zag het er naar uit dat DVVC de 3 punten mee naar Dongen zou gaan nemen maar het missen van kansen en een dramatisch slechte 2e helft kon gastheer Irene ’58 via counters naar een 3-1 overwinning uitlopen.
De eerste minuten waren spectaculair. DVVC had 2 mogelijkheden via schoten van Halit Solmaz echter zonder resultaat. Ook Dennis Kras was dicht bij de openingstreffer maar zijn schot ging schuin over het doel. De mogelijkheden voor de thuisploeg waren vanaf 11 meter. Tot 3 maal toe legde scheidsrechter Briene uit Tiel de bal op de stip. Doelman Sitke Ozdemir stopte 2 maal op formidabele wijze maar bij de derde pingel moest hij capituleren. Daarvoor had DVVC al goede zaken kunnen doen. Fatih Kaya maakte in een scrimmage de 1-0 en niet veel later had doelpuntmaker Kaya en Dennis Kras de mogelijkheid de score te verdubbelen echter de derde penalty bracht beide partijen weer in evenwicht qua scorebord. Net voor de thee had Remco Kroese geen geluk om zijn ploeg op voorsprong te zetten, zijn schot ging in het zijnet.

 

Slechte 2e helft
De “Houtse” thee had DVVC duidelijk geen goed gedaan. De ploeg van Alkan Uzun was geen schim meer van de eerste helft. De thuisploeg kon via snelle uitvallen gevaarlijk worden en zo moest Sitke Ozdemir meerdere malen redding brengen. DVVC wilde wel maar het ontbrak aan passie. Bij weer een snelle uitval kwamen de gastheren op een voorsprong. DVVC probeerde alles maar zonder overtuiging, helemaal toen Irene ’58 5 minuten voor tijd de 3-1 maakte en hiermee de eindstand bepaalde.
Volgende week geen programma voor DVVC 1, Zondag 28 oktober de thuiswedstrijd tegen subtopper RWB uit Waalwijk, aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”.
Zondag a.s. wel de topper DVVC 2-Dubbeldam 3, aanvang 12:00 uur

 

Opstelling DVVC:
Sitke Ozdemir, Timo van der Veeken(Hasan Uzun), Emran Pourmanaf, Huseyin Arpat, Kevin Zijlmans(Marc Oosterveer), Wesley Luijten, Remco Kroese, Rens Heijmans, Fatih Kaya, Halit Solmaz, Dennis Kras

 

Uitslagen DVVC senioren
Irene’58 1 DVVC 1 3-1
UVV’40 2 DVVC 2 0-3
DVVC 3 Dongen 4 1-4
DVVC 4 Gilze 4 1-2
Advendo 7 DVVC 7 5-2
DVVC VR1 Groen Wit VR1 10-0
Dongen vet. DVVC Veteranen 3-1

 

Programma DVVC senioren
Zondag 21-10-2012
DVVC 2 Dubbeldam 3 12:00
Unitas’30 3 DVVC 3 10:30
SVSSS 4 DVVC 4 12:00
DVVC 5 RKsv RCD 5 10:00
ZBC’97 3 DVVC 6 12:00
DVVC 7 JEKA 20 9:30
Boeimeer VR1 DVVC VR1 9:45