Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

West-Brabantse Darts Federatie:Knappe prestatie C. v.d. NieuwenhuizenIn Zundert verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg nipt van team Bespottelijk. Het werd 5-4 en dit mag een knappe prestatie genoemd worden, omdat het team slechts met drie man uit kon komen. Het was al lang bekend dat er slechts vier spelers beschikbaar waren. Toen er ook nog iemand ziek werd, resteerde er drie. Wanneer je het verlies dan kunt beperken mag dit toch een prima prestatie genoemd worden. Hans de Jong en Ton Kemmeren wonnen hun singlepartij. Alleen voor Goof Verbunt was er verlies. Vervolgens werden er door Hans en Ton twee koppelpartijen gewonnen. Goof kon het in zijn eentje niet bolwerken. De teamronde moest de beslissing brengen. Hier deed het missen van een speler zich opnieuw voelen en werd verlies geïncasseerd. Prima dat het team wat de thuishaven heeft in sportcafé ’t Vaartje toch de schade beperkt heeft weten te houden.

West-Brabantse Darts Federatie:
Knappe prestatie C. v.d. Nieuwenhuizen

In Zundert verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg nipt van team Bespottelijk. Het werd 5-4 en dit mag een knappe prestatie genoemd worden, omdat het team slechts met drie man uit kon komen. Het was al lang bekend dat er slechts vier spelers beschikbaar waren. Toen er ook nog iemand ziek werd, resteerde er drie. Wanneer je het verlies dan kunt beperken mag dit toch een prima prestatie genoemd worden. Hans de Jong en Ton Kemmeren wonnen hun singlepartij. Alleen voor Goof Verbunt was er verlies. Vervolgens werden er door Hans en Ton twee koppelpartijen gewonnen. Goof kon het in zijn eentje niet bolwerken. De teamronde moest de beslissing brengen. Hier deed het missen van een speler zich opnieuw voelen en werd verlies geïncasseerd. Prima dat het team wat de thuishaven heeft in sportcafé ’t Vaartje toch de schade beperkt heeft weten te houden.

 

Aankondigingen:
Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 20 oktober wordt er in sportcafé ’t Vaartje weer een wedstrijd gegooid in het kader van de bouwbedrijf Van Leijsenranking. Het bouwbedrijf Van Leijsentoernooi staat open voor Dongenaren, deelnemers aan de Dongense competitie en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Al jaren staat de ranking bekend om de gezelligheid. Om mee te kunnen doen moeten er minimaal acht volledige wedstrijden worden mee gegooid. Er zijn dus nog volop kansen. De wedstrijd begint met een koppeltoernooi, waarna de singles van start gaan. De wedstrijd in sportcafé ‘t Vaartje begint om 20.00 uur.

Corné v.d. Nieuwenhuizen thuis
Op dinsdagavond 23 oktober gooit team schildersbedrijf Corné v.d. Nieuwenhuizen Tilburg weer een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt aangetreden tegen lijstaanvoerder team De Praktijck uit Raamsonksveer. Het team v.d. Nieuwenhuizen bestaat uit: Ernest v.d. Kaay, Goof Verbunt, Hans de Jong, Appie Veth, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.