Oktoberfestweekend MHC Liberty groot succes

Afgelopen weekend werd bij hockeyvereniging Liberty het Oktoberfestweekend georganiseerd. Het Oktoberfest vindt zijn oorsprong in 1810 in München maar wordt in Nederland ook steeds vaker georganiseerd, reden voor Liberty om dit jaar ook een evenement te organiseren. Op zaterdag waren er voor de jeugd broodjes knakworst en op zondag kwam het grote broertje hiervan uit de keuken, het Oktoberfestbroodje.

Afgelopen weekend werd bij hockeyvereniging Liberty het Oktoberfestweekend georganiseerd. Het Oktoberfest vindt zijn oorsprong in 1810 in M√ľnchen maar wordt in Nederland ook steeds vaker georganiseerd, reden voor Liberty om dit jaar ook een evenement te organiseren. Op zaterdag waren er voor de jeugd broodjes knakworst en op zondag kwam het grote broertje hiervan uit de keuken, het Oktoberfestbroodje.

De sfeer was optimaal dankzij de vele overwinningen van de jeugd op zaterdag en onder meer de twee eerste teams op zondag! DJ Jim Craane achter de draaitafel om het event muzikaal te ondersteunen met zowel Deutsche Slagers als hedendaagse muziek.

Hockeyvereniging Liberty is een sterk groeiende gezellige vereniging voor jong en oud, meisjes en jongens, mannen en vrouwen. Liberty biedt competitief en recreatief hockey op ieder niveau