K3 Weekend bij de Jeu de Boule Club Dongen

Foto:

Korput-cup en Kampioenschap der Kanjers van de zomercompetitie, daar werd afgelopen weekend om gestreden op onze boulebanen bij de vennen. Eind maart werd er begonnen aan de zomercomp. door meer dan 100 spelers. In 4 klassen werd er fel gestreden om de 2 bovenste plaatsen, want die gaven recht op de play-offs om het klasse-kampioenschap van de zomercompetie. Onder bijna zomerse temperaturen werden de play-offs afgewerkt op zondag.Namens de 1e klasse waren dat E. Pol – J. Segers en J. Assmann – J. v. Rooden,namens de 2e klasse A. Hartman – J. v. Kuijk en L.Ligtenberg – P. Ligtenberg,namens de 3e klasse P. d. Jong – R. Emmen en M.d. Hoogh – M. d. Hoogh,namens de 4e klasse J. v. Leijsen-C. v. Roode en D. d. Boer – G. Nooijens.

Korput-cup en Kampioenschap der Kanjers van de zomercompetitie, daar werd afgelopen weekend om gestreden op onze boulebanen bij de vennen. Eind maart werd er begonnen aan de zomercomp. door meer dan 100 spelers. In 4 klassen werd er fel gestreden om de 2 bovenste plaatsen, want die gaven recht op de play-offs om het klasse-kampioenschap van de zomercompetie. Onder bijna zomerse temperaturen werden de play-offs afgewerkt op zondag.
Namens de 1e klasse waren dat E. Pol – J. Segers en J. Assmann – J. v. Rooden,
namens de 2e klasse A. Hartman – J. v. Kuijk en L.Ligtenberg – P. Ligtenberg,
namens de 3e klasse P. d. Jong – R. Emmen en M.d. Hoogh – M. d. Hoogh,
namens de 4e klasse J. v. Leijsen-C. v. Roode en D. d. Boer – G. Nooijens.

 

 

Het team dat als eerste 2 wedstr. wist te winnen werd kampioen van hun klasse.
De kampioenen A. Hartman-J.v.Kuijk (2e kl) en J.v.Leijsen-C.v.Roode (4e kl) werden dat pas na 3 slopende wedstrijden. P.d.Jong – R. Emmen zijn kampioen geworden van de 3e kl. zonder te spelen, hun tegenstanders waren verhinderd. E. Pol-J. Segers werden na 2 spannende wedstr. kampioen van de 1e klasse.

 

Doordat ze de dag ervoor ook al de Gerard v/d Korput-cup (voorheen de super-cup) hadden gewonnen van P.d.Jong-R. Emmen, hebben zij voor het eerst in de clubhistorie de dubbel gepakt. Tijdens deze finale’s was vooral het publiek (gevangenis-publiek) de grote winnaar. Zij zaten allemaal geboeid de wedstrijden te volgen. De medaille’s en de bekers voor dit weekend zijn geschonken door H.v.Loon Landbouwmach.- Lozon Zonwering- Viersprong Partycentrum en Hellemons Keukens. De bloemen door Ilyas Bloemsierkunst. Hiervoor willen wij jullie hartelijk danken.