Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Darts bouwbedrijf van Leijsen:Ton Kemmeren wint van Leijsen In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging naar Ton Kemmeren. In een best off five bleef hij Goof Verbunt in de onderlinge confrontatie met 3-1 voor. Goof bezette wel de tweede plaats. Hierna eindigden Wil Luiken en Erwin van Riel.

Darts bouwbedrijf van Leijsen:
Ton Kemmeren wint van Leijsen

In sportcafé ’t Vaartje werd weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf van Leijsen-rankingtoernooi. De winst ging naar Ton Kemmeren. In een best off five bleef hij Goof Verbunt in de onderlinge confrontatie met 3-1 voor. Goof bezette wel de tweede plaats. Hierna eindigden Wil Luiken en Erwin van Riel.

 

Goof Verbunt en Wil Luiken winnen koppels
In het koppeltoernooi pakte Goof Verbunt en Wil Luiken de titel. Zij eindigden voor Erwin van Riel en Frans Kemmeren. Hierna volgden Hanny Kemmeren en Wesley Goossens en Kees van Boxel en Wilma Kemmeren. Het niveau was hoog. Er werden liefst twee 180-ers genoteerd. Één voor Goof en één voor Wil. De hoogste uitworp met 80 kwam op naam van Erwin van Riel. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 20 oktober. De aanvang is ook dan om 20.00 uur.