Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Jos Hamers clubkampioen b.v. ‘t VaartjeIn sportcafé ’t Vaartje werd afgelopen week de finale gespeeld van het clubkampioenschap driebanden-groot. In de eerste ronde won Jos Hamers (Brabant Service Zonwering) van Drik v.d. Kaa (aussurantiekantoor J. v.d. Kaa Kaatsheuvel). Daarna nam Drik het op tegen Bart Hultermans (interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans). Drik speelde een puike partij en won overtuigend. Daarna speelde Bart nog tegen Jos. Bart kwam niet in zijn spel en aan de andere kant scoorde Jos er lustig op los. Doordat Jos ook hier de winst pakte is hij de kampioen van 2012. Jos speelde goed en kwam uit op het moyenne van 0.4096. dit is voor hem een prima gemiddelde. Drik kwam uit op 0.383. Bart speelde voor zijn doen matig en kwam niet verder dan 0.402. Jos is hiermee de opvolger van Raymond Lockkamper, die vorig jaar de titel greep. Naast de eer kon Jos, net als de andere deelnemers een mooi prijzenbedrag. Wilma Kemmeren bedankte het kasteleins echtpaar Ton en Hanny Kemmeren voor de hapjes en het ter beschikking stellen van het materiaal en het prijzengeld. Er wordt al weer reikhalzend uitgekeken naar de clubkampioenschappen driebanden-klein.

Jos Hamers clubkampioen b.v. ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje werd afgelopen week de finale gespeeld van het clubkampioenschap driebanden-groot. In de eerste ronde won Jos Hamers (Brabant Service Zonwering) van Drik v.d. Kaa (aussurantiekantoor J. v.d. Kaa Kaatsheuvel). Daarna nam Drik het op tegen Bart Hultermans (interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans). Drik speelde een puike partij en won overtuigend. Daarna speelde Bart nog tegen Jos. Bart kwam niet in zijn spel en aan de andere kant scoorde Jos er lustig op los. Doordat Jos ook hier de winst pakte is hij de kampioen van 2012. Jos speelde goed en kwam uit op het moyenne van 0.4096. dit is voor hem een prima gemiddelde. Drik kwam uit op 0.383. Bart speelde voor zijn doen matig en kwam niet verder dan 0.402. Jos is hiermee de opvolger van Raymond Lockkamper, die vorig jaar de titel greep. Naast de eer kon Jos, net als de andere deelnemers een mooi prijzenbedrag. Wilma Kemmeren bedankte het kasteleins echtpaar Ton en Hanny Kemmeren voor de hapjes en het ter beschikking stellen van het materiaal en het prijzengeld. Er wordt al weer reikhalzend uitgekeken naar de clubkampioenschappen driebanden-klein.

 

 

Biljartsport: Landelijke bekercompetitie:
Brabant Service Zonwering uitgebekerd!

In sportcafé ’t Vaartje eindigde het bekeravontuur van team Brabant Service Zonwering Tilburg. Het team trof het niet, want het moest het opnemen tegen een hooggeplaatst derde divisie team. Er werd derhalve geen enkele wedstrijd gewonnen. Wel was er succes voor Jos Hamers en Gerard Gabriëls, die beiden een set wisten te winnen. Anja Wijnen speelde niet slecht, maar het zat haar op essentieële momenten net niet mee. Ze was wel de beste speler van haar team. Bovendien maakte ze een fraaie reeks van vijf. Anton Smulders nam in de eerste set brutaal een voorsprong. Jammer dat hij het niet af kon maken. Ook in de derde set kreeg hij nog een kansje. Met deze wedstrijd is team Brabant Service opnieuw een ervaring rijker.

 

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Opnieuw verlies Hazenberg
Afgelopen week liep team Hazenberg Grondwerken en Bestratingen De Moer opnieuw tegen een nederlaag aan. In Hoeven werd het tegen team Z.B.G.G. 30-21. Kopman Charles Mekes kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam ook hij aan de meet nog vier caramboles te kort. Embert Broekhoven kwam niet in zijn spel en moest na 58 beurten capituleren. Ook Jan Smeekens redde het niet. Jan kreeg ook maar 41 beurten. Door dit resultaat is het team wat de thuisbasis heeft in sportcafé ’t Vaartje gezakt naar de elfde plaats. Weliswaar met een wedstrijd minder.

 

Biljartsport districtscompetitie libre:
Winst AK Deur & Interieur

In sportcafé ’t Vaartje won team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel met 27-21 van team Havenzicht uit Werkendam. Na twee partijen hadden de zoons Ligtenberg al gezorgd voor twintig punten. Erwin speelde departij in 28 beurten uit en kwam uit op het degelijke gemiddelde van 2.500. Edwin had zelfs nog een beurt minder nodig en kwam uit op 2.185. Ook vader Jan Ligtenberg startte voortreffelijk. Hij kon dit echter geen vervolg geven, waardoor hij verlies moest incasseren. Door dit resultaat is team AK opgeklommen naar de zevende plaats.

 

Aankondigingen
Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Komend vrijdagavond 12 oktober speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Vissenberg uit Zundert. Team v.d. Nieuwenhuizen wacht nog steeds op de eerste punten. Mogelijk dat er aanstaande vrijdag een kans ligt. In team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken spelen Ad Faro, Embert Broekhoven, Leo Loonen en Toon Verbunt. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

 

Biljartsport districtscompetitie libre:
AK Deur & Interieur thuis

Op dinsdagavond 16 oktober staat er weer een thuiswedstrijd voor team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel op het programma. In sportcafé ’t Vaartje wordt dan de strijd aangebonden met team I.V.O. uit Elshout. Dit team staat op een gedeelde eerste plaats. Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden. Team AK Deur & Interieur is een gezinsteam en bestaat uit vader Jan Ligtenberg en de zonen Johan, Edwin en Erwin. Anton Smulders en Embert Broekhoven staan reserve bij dit team. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

 

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Brabant-Service Zonwering thuis

Op woensdagavond 17 oktober speelt team Brabant-Service Zonwering een thuiswedstrijd. Dit team moet het dan opnemen tegen De Geslootene Boom uit Sas van Gent. Dit team staat op dit moment op een fraaie vierde plaats. Twee plaatsen hoger dan team Brabant Service. Winst is derhalve belangrijk om in de race te blijven. Team Brabant-Service bestaat uit Gerard Gabriëls, Anja Wijnen, Anton Smulders en Jos Hamers. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen