DVVC-nieuws

Terechte remise DVVC in Baarle-NassauDVVC en thuisploeg Gloria-UC hebben gebroederlijk de punten gedeeld in een niet hoogstaande maar spannende wedstrijd. Beide ploegen hadden gehoopt op meer maar de 1-1 was uiteindelijk een terechte uitslag.Beide ploegen begonnen zenuwachtig aan het duel en in het eerste gedeelte van de eerste helft gebeurde er weinig om te vermelden. Het eerste wapenfeit was een schot van Baris Icli vanaf de punt van de 16 welke buiten bereik van de thuis goalie net over de kruising verdween. Niet veel later had de Cloria spits een geweldige kopkans om de score te openen maar faalde volkomen. Halfweg de eerste helft kwam na een scrimmage van Fatih Kaya de bal voor de voeten van Dennis Kras maar zijn schot was een prooi van de Gloria doelman. 5 minuten voor de thee leek DVVC op voorsprong te komen maar het doelpunt van Fatih Kaya werd ten onrechte ongedaan gemaakt wegens gemeend buitenspel. Niet veel later voorkwam Sitke Ozdimir een achterstand door een geweldige redding op een kopbal van de thuisploeg.Na de rust een iets beter spelend DVVC. Na een kwartier schreeuwde heel Baarle-Nassau moord en brand voor een penalty maar scheidsrechter van Groeninge uit Roosendaal liet terecht doorspelen. Na 20 minuten werd Remco Kroese de diepte ingestuurd maar zijn schot ging net voorlangs. Enkele tellen later voorkwam doelman Sitke Ozdimir een achterstand door een formidabele redding te verrichten. Een knappe actie van Baris Icli had meer verdiende maar zijn schot werd gekeerd door de Gloria doelman. Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een goedkoop verkregen strafschop. Deze keer liet de overigens goed leidende scheidsrechter zich toch om de tuin leiden en dit cadeautje werd onherroepelijk benut: 1-0. DVVC begon meer druk te zetten en 10 minuten voor tijd kwam de verdiende gelijkmaker. Op een inzet vanaf de 2e lijn van Rens Heijmans gaf Emran Pourmanaf het laatste tikje en de thuisdoelman was gezien: 1-1. Kort voor tijd had Fatih Kaya matchwinnaar kunnen zijn. De DVVC spits kwam alleen voor doel maar door een verkeerde keuze te maken ging deze goede kans verloren. Ook de thuisploeg had nog een riante mogelijkheid. Verdediger Kevin Zijlmans moest een bal van de lijn halen daar doelman Sitke Ozdimir al gepasseerd was.Na 90 minuten konden beide hard werkende ploegen genoegen nemen met een remise. Het spel van DVVC was niet zo sprankelend als de vorige wedstrijden mede door het gemis van enkele basis spelers. Zondag a.s. de thuiswedstrijd tegen de beoogde kampioen DIA uit Teteringen, aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”.Opstelling DVVC:Sitke Ozdimir, Timo van der Veeken, Marc Oosterveer, Huseyin Arpat, Kevin Zijlmans(Yunus Ozdimir), Emran Pourmanaf, Remco Kroese, Rens Heijmans, Fatih Kaya(Jeffey Weterings), Baris Icli, Dennis Kras,

Terechte remise DVVC in Baarle-Nassau
DVVC en thuisploeg Gloria-UC hebben gebroederlijk de punten gedeeld in een niet hoogstaande maar spannende wedstrijd. Beide ploegen hadden gehoopt op meer maar de 1-1 was uiteindelijk een terechte uitslag.
Beide ploegen begonnen zenuwachtig aan het duel en in het eerste gedeelte van de eerste helft gebeurde er weinig om te vermelden. Het eerste wapenfeit was een schot van Baris Icli vanaf de punt van de 16 welke buiten bereik van de thuis goalie net over de kruising verdween. Niet veel later had de Cloria spits een geweldige kopkans om de score te openen maar faalde volkomen. Halfweg de eerste helft kwam na een scrimmage van Fatih Kaya de bal voor de voeten van Dennis Kras maar zijn schot was een prooi van de Gloria doelman. 5 minuten voor de thee leek DVVC op voorsprong te komen maar het doelpunt van Fatih Kaya werd ten onrechte ongedaan gemaakt wegens gemeend buitenspel. Niet veel later voorkwam Sitke Ozdimir een achterstand door een geweldige redding op een kopbal van de thuisploeg.
Na de rust een iets beter spelend DVVC. Na een kwartier schreeuwde heel Baarle-Nassau moord en brand voor een penalty maar scheidsrechter van Groeninge uit Roosendaal liet terecht doorspelen. Na 20 minuten werd Remco Kroese de diepte ingestuurd maar zijn schot ging net voorlangs. Enkele tellen later voorkwam doelman Sitke Ozdimir een achterstand door een formidabele redding te verrichten. Een knappe actie van Baris Icli had meer verdiende maar zijn schot werd gekeerd door de Gloria doelman. Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een goedkoop verkregen strafschop. Deze keer liet de overigens goed leidende scheidsrechter zich toch om de tuin leiden en dit cadeautje werd onherroepelijk benut: 1-0. DVVC begon meer druk te zetten en 10 minuten voor tijd kwam de verdiende gelijkmaker. Op een inzet vanaf de 2e lijn van Rens Heijmans gaf Emran Pourmanaf het laatste tikje en de thuisdoelman was gezien: 1-1. Kort voor tijd had Fatih Kaya matchwinnaar kunnen zijn. De DVVC spits kwam alleen voor doel maar door een verkeerde keuze te maken ging deze goede kans verloren. Ook de thuisploeg had nog een riante mogelijkheid. Verdediger Kevin Zijlmans moest een bal van de lijn halen daar doelman Sitke Ozdimir al gepasseerd was.Na 90 minuten konden beide hard werkende ploegen genoegen nemen met een remise. Het spel van DVVC was niet zo sprankelend als de vorige wedstrijden mede door het gemis van enkele basis spelers.
Zondag a.s. de thuiswedstrijd tegen de beoogde kampioen DIA uit Teteringen, aanvang 14:30 uur op sportpark “Dongekant”.
Opstelling DVVC:
Sitke Ozdimir, Timo van der Veeken, Marc Oosterveer, Huseyin Arpat, Kevin Zijlmans(Yunus Ozdimir), Emran Pourmanaf, Remco Kroese, Rens Heijmans, Fatih Kaya(Jeffey Weterings), Baris Icli, Dennis Kras,

F2 verliest nipt van Rijen F5 met 3-5

Na een mindere start (0-1 in de 1e minuut) pakten de meiden en jongens van de F2 het snel op met als resultaat dat Faas na 10 min.de 1-1 binnenschoot. Het spel ging over en weer maar toch was het Brynn die namens Dvvc de 2-1 maakte hierna drong rijen wat aan en 3 min.voor de rust was de 2-2 een feit,na een bal op de paal van Minke werd het uit diezelfde aanval op slag van rust toch nog 3-2 door een mooi bekeken schot van Jessica. Met de ranja achter de kiezen was het een kwestie van zo te blijven voetballen en de goals komen vanzelf,dit werd goed gedaan maar het was rijen dat toch weer terug kwam op 3-3(25 min.), het was echter Dvvc dat kans op kans verspeelde mede door een bal van Faas op de lat en een schot van Brynn op de paal zat er niet meer in vandaag en werd het geheel tegen de verhouding in uiteindelijk 3-5 voor rijen. Toch een zeer goede prestatie jongens en meiden van de F2 ga zo door.

Algemene ledenvergadering DVVC

Op woensdag 10 oktober a.s. houdt voetbalvereniging DVVC haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Alle leden, rustende leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom op deze vergadering. Deze uitnodiging met agenda staat ook op de website van DVVC. Plaats van handelen is uiteraard de DVVC kantine, aanvang 20:00 uur