Opnieuw verlies voor Olympia’60

Olympia’60 ging afgelopen zaterdag geheel onverwacht met een flinke kater weg uit Tilburg. Met maar liefst 5-2 gingen de rood witten kopje onder tegen laagvlieger SVG.Door dit verlies blijft de teller staan op een schamele 4 punten uit 5 duels. Zonder de geblesseerden Ran van Peer, Ruud van Beek, Robin Oomens en de afwezige Wouter Dirven reisde Olympia’60 af naar Tilburg. SVG stond voor aanvang van het treffen met Olympia onderaan met nul punten, Olympia begon het duel met vier punten in de tas. Net voor aanvang van de wedstrijd viel tot overmaat van ramp Dylan van der Elzen nog af door een blessure. Elroy Vereggen, Bryan Weistra en Toon Verboven mochten op de bank plaatsnemen en het doel werd bewaakt door de jonge A-jeugd goalie Kenneth Janssen die door het uitvallen van Oomens en Dirven voor het eerst in de basis mocht starten. Door het wegvallen van Van der Elzen kon Bryan Weistra toch op een basisplaats rekenen en werd Luk van der Veeken nog ingevlogen van Olympia 2. Al met al dus 6 basisspelers die niet aan de start verschenen.

Olympia’60 ging afgelopen zaterdag geheel onverwacht met een flinke kater weg uit Tilburg. Met maar liefst 5-2 gingen de rood witten kopje onder tegen laagvlieger SVG.
Door dit verlies blijft de teller staan op een schamele 4 punten uit 5 duels. Zonder de geblesseerden Ran van Peer, Ruud van Beek, Robin Oomens en de afwezige Wouter Dirven reisde Olympia’60 af naar Tilburg. SVG stond voor aanvang van het treffen met Olympia onderaan met nul punten, Olympia begon het duel met vier punten in de tas. Net voor aanvang van de wedstrijd viel tot overmaat van ramp Dylan van der Elzen nog af door een blessure. Elroy Vereggen, Bryan Weistra en Toon Verboven mochten op de bank plaatsnemen en het doel werd bewaakt door de jonge A-jeugd goalie Kenneth Janssen die door het uitvallen van Oomens en Dirven voor het eerst in de basis mocht starten. Door het wegvallen van Van der Elzen kon Bryan Weistra toch op een basisplaats rekenen en werd Luk van der Veeken nog ingevlogen van Olympia 2. Al met al dus 6 basisspelers die niet aan de start verschenen.

 

Dat dat teveel van het goede is voor Olympia’60 bleek al snel in de wedstrijd. Al binnen 5 minuten keek Olympia weer tegen een achterstand aan. Nog geen kwartier later viel zelfs de 2-0 en een uiterst zwak Olympia wist niet wat het overkwam. Veel van de spelers kwamen nog niet in de buurt van hun “normale” niveau. Gelukkig was er voor rust de aansluitingstreffer van Tim van Wanrooij.Tim kapte een speler uit en krulde de bal fantastisch in de verre bovenhoek. Hierna liep het iets beter bij de bezoekers maar nog voor rust was het weer SVG dat scoorde. Met een 3-1 achterstand werd de thee opgezocht.

 

De tweede helft werd Olympia wat sterker wat resulteerde in de aansluitingstreffer van spits Nick van Wanrooij die alweer zijn 9e van het seizoen binnen tikte. De rest van het duel werd getypeerd door harde overtredingen van de gastheer maar de 71 jarige scheidsrechter deelde vreeemd genoeg maar één gele kaart uit. Aanvoerder Robert Hillebrand kreeg een tik op zijn hoofd en moest met hevige hoofdpijn en duizeligheid het veld verlaten. In een vreselijk slechte wedstrijd kreeg Olympia nog 2 keer een goal te slikken waardoor het op een 9e plaats blijft staan van de rangschikking. Volgende week mag Olympia voor de derde keer op rij uitspelen, ditmaal in Breda tegen Barca. Hopelijk wordt dan weer uit een ander vaatje getapt want het wordt nu toch echt weer eens tijd voor wat punten wil het seizoen niet al heel snel over zijn.