Dartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

West-Brabantse Darts Federatie:Nipt verlies Corné v.d. NieuwenhuizenIn sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg nipt van team Pog mo Thoin. Dit team komt uit Breda. De start van de darters uit Dongen-Vaart was prima. In de singles werd de winst gepakt door Hans de Jong, Appie Veth en Goof Verbunt. Alleen Patty v.d. Wiel moest verlies incasseren. Ook de eerste koppelpartij werd nog gewonnen. Daarna werden er echter drie koppels op een rij verloren. Ook in de teamronde werd verlies geïncasseerd. De stand werd uiteindelijk 4-5. Ook Ernest v.d. Kaay kwam nog in actie. Door dit resultaat staat team v.d. Nieuwenhuizen nu gedeeld vijfde in poule A van de tweede divisie.

West-Brabantse Darts Federatie:
Nipt verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen

In sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg nipt van team Pog mo Thoin. Dit team komt uit Breda. De start van de darters uit Dongen-Vaart was prima. In de singles werd de winst gepakt door Hans de Jong, Appie Veth en Goof Verbunt. Alleen Patty v.d. Wiel moest verlies incasseren. Ook de eerste koppelpartij werd nog gewonnen. Daarna werden er echter drie koppels op een rij verloren. Ook in de teamronde werd verlies geïncasseerd. De stand werd uiteindelijk 4-5. Ook Ernest v.d. Kaay kwam nog in actie. Door dit resultaat staat team v.d. Nieuwenhuizen nu gedeeld vijfde in poule A van de tweede divisie.

Aankondigingen:

Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 6 oktober wordt er in sportcafé ’t Vaartje weer een wedstrijd gegooid in het kader van de bouwbedrijf Van Leijsenranking. Het bouwbedrijf Van Leijsentoernooi staat open voor Dongenaren, deelnemers aan de Dongense competitie en vaste klanten van sportcafé ’t Vaartje. Al jaren staat de ranking bekend om de gezelligheid. Om mee te kunnen doen moeten er minimaal acht volledige wedstrijden worden mee gegooid. Afgelopen keer was er sprake van een uitstekende opkomst. De wedstrijd begint met een koppeltoernooi, waarna de singles van start gaan. De wedstrijd in sportcafé ‘t Vaartje begint om 20.00 uur.