Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Biljartsport driebanden-groot:Aanvulling gezocht!Inmiddels is de inschrijftermijn voor het Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg-driebandentoernooi gesloten. Het toernooi wordt nu al voor de achttiende keer gehouden in sportcafé ’t Vaartje. Nog niet alle poules zijn compleet. De organisatie zoekt nog aanvulling voor enkele lege plaatsen. Je kunt je hiervoor opgeven bij sportcafé ’t Vaartje, Vaartweg 137, 5106 NC Dongen-Vaart. Het telefoonnummer is 0162-312275.

Biljartsport driebanden-groot:
Aanvulling gezocht!

Inmiddels is de inschrijftermijn voor het Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg-driebandentoernooi gesloten. Het toernooi wordt nu al voor de achttiende keer gehouden in sportcafé ’t Vaartje. Nog niet alle poules zijn compleet. De organisatie zoekt nog aanvulling voor enkele lege plaatsen. Je kunt je hiervoor opgeven bij sportcafé ’t Vaartje, Vaartweg 137, 5106 NC Dongen-Vaart. Het telefoonnummer is 0162-312275.

 

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Weer verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen

In Drunen verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met maar liefst 8-0 van team de Westhoek. Dit team is dan ook lijstaanvoerder en speelde vorig jaar nog in de derde divisie. Leo Loonen speelde met 0.424 nog het beste gemiddelde. Embert Broekhoven kwam nog het dichtst bij de winst. Toch kwam ook hij nog vijf caramboles te kort. Ad Faro en Toon Verbunt kwamen totaal niet in hun spel en verloren kansloos.

 

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Verlies Hazenberg

Na een succesvolle reeks liep team Hazenberg Grondwerken en Bestratingen De Moer deze keer tegen verlies aan. In sportcafé ’t Vaartje wist geen enkele speler de winst te pakken. In de eerste partij was Jan Smeekens, die de week er voor nog zo uitstekend acteerde, kansloos. In de tweede partij was het lange tijd een gelijkopgaande strijd. In de slotfase liep de tegenstander van Embert Broekhoven echter dankzij sterk spel weg. Embert kan met het gemiddelde van 0.540 tevreden zijn. Met het resultaat echter niet. In de slotpartij zorgde kopman Charles Mekes er in de slotfase voor dat de schade nog enigszins beperkt bleef. In het begin nam zijn opponent een riante voorsprong. Hij verloor toch maar nipt. Hij kwam aan het eind maar drie caramboles te kort.

 

Biljartsport districtscompetitie libre:
AK Deur & Interieur verliest
In Goirle verloor team AK Deur & Interieur – Multimate Kaatsheuvel met 30-24 van team B.C.G. Erwin Ligtenberg speelde met 2.333 nog het beste gemiddelde. Toch kwam ook hij nog zeven caramboles te kort. Edwin Ligtenberg maakte een fraai serie van dertien. Toch leidde ook dit niet tot de winst. Ook vader jan Ligtenberg moest verlies incasseren. Door dit resultaat is team AK naar de achtste plaats gezakt.

 

Aankondigingen
Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg thuis

Op dinsdagavond 9 oktober speelt team Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg moet het dan opnemen tegen team D.K.S. uit Tilburg. Team Hazenberg bestaat uit Embert Broekhoven, Charles Mekes en Jan Smeekens. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

 

Biljartsport derde divisie:
Autobedrijf Lion van Loon thuis

Op woensdagavond 10 oktober speelt team autobedrijf Lion van Loon de eerste thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team B.C. Goirle. Team autobedrijf Lion van Loon bestaat uit kopman Geoffrey Dresselaerts, Marrie Groeneveld, Arnoud van Rooij, Jurgen Sauvillers en Raymond Lockkamper. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

 

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
Brabant-Service Zonwering thuis voor de beker

Op vrijdagavond 5 oktober speelt team Brabant-Service Zonwering een thuiswedstrijd voor de bekercompetitie. Het team heeft meteen al een zware loting. Er moet worden aangetreden tegen team ’s GBC uit Den Haag. Dit team staat als eerste genoteerd in de betreffende poule. Het belooft dus een zware opgave te worden. Team Brabant-Service bestaat uit Gerard Gabriëls, Anja Wijnen, Anton Smulders en Jos Hamers. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.