De Bok Liberty Heren 1 opnieuw met lege handen

De Bok Liberty Heren 1 is er zondag niet in geslaagd zich te herpakken na het verlies van vorige week. Op eigen veld werd met 2-4 verloren van de mannen uit Rosmalen.Liberty en Rosmalen begonnen beide overtuigend aan de wedstrijd. De beleving was aanwezig al waren beide teams niet altijd even secuur in de passing waardoor soms ballen onnodig werden ingeleverd. Beide teams kregen kansjes, maar Rosmalen wist er als eerst een te verzilveren. In de 13de minuut zette een doelpunt van Rosmalen de Dongenaren op een 0-1 achterstand. Wakker geschud door het tegendoelpunt ging Liberty beter spelen en opzoek naar de gelijkmaker. Liberty wist de bal goed in bezit te houden en zette druk op de defensie van Rosmalen. Dit leidde in de 22ste minuut tot de 1-1, Jasper Stevens was het oplettendst bij een kluts-bal in de Rosmalen cirkel en schoof de bal langs de keeper in het doel. Gesterkt door het doelpunt ging Liberty op zoek naar meer en dit kreeg het al na drie minuten. Een strafcorner van Liberty kon door de Rosmalen goalie nog gekeerd worden maar op de rebound van Gregory Ariëns had hij geen antwoord, 2-1. Liberty bleef goed spelen, maar kon de voorsprong niet vast houden tot het rustsignaal. Een strafcorner van Rosmalen werd nog voor de pauze omgezet in een doelpunt, 2-2. Liberty kon het spel van de eerste helft niet vasthouden en begon slecht, al in de 1ste minuut van de tweede helft kreeg het de 2-3 om de oren. Liberty, gefrustreerd door de achterstand ging opzoek naar een snelle gelijkmaker, in plaats daarvan kreeg het al snel een strafcorner tegen waardoor Rosmalen op twee doelpunten voorsprong kwam. Na de 2-4 wist Liberty dat het erg lastig ging worden om met een goed resultaat naar huis te gaan. Liberty ging meer op de aanval spelen en kreeg goede kansen, het mocht niet baten. De Dongenaren wisten de keeper van Rosmalen niet meer te verschalken en de eindstand bleef staan op 2-4.Volgende week speelt de Bok Liberty Heren 1 een uitwedstrijd in Vlissingen tegen de mannen van Walcheren.

De Bok Liberty Heren 1 is er zondag niet in geslaagd zich te herpakken na het verlies van vorige week. Op eigen veld werd met 2-4 verloren van de mannen uit Rosmalen.
Volgende week speelt de Bok Liberty Heren 1 een uitwedstrijd in Vlissingen tegen de mannen van Walcheren.