Stichting Peeënstekers blikt terug op een fijne samenwerking met nieuwe commandeur sponsor.

Foto:

Ingezonden: JouwFeestwinkel.nl was dit jaar een nieuwe commandeur sponsor voor stichting “de Peeënstekers”.

De carnavalsdagen hebben we inmiddels achter ons. Stichting “de Peeënstekers” kijkt terug op een geslaagd feest. Niet alleen de carnavalsdagen zelf maar zeker ook de voorevenementen zijn niet te realiseren zonder de steun van de sponsoren.

Zonder onze andere sponsoren te kort te willen doen lichten we er de nieuwe samenwerking met commandeur sponsor JouwFeestwinkel.nl graag even uit. Commandeur sponsor is de hoogste sponsorklasse die we hanteren bij stichting “de Peeënstekers”. Ook waren zij dit jaar tijdens het sauwelweekend een van de overkoepelende weekendsponsoren. Daarmee steunen ze ook de jeugdsauwel.

Het feest van carnaval en een feestwinkel. Als daar geen goede match te vinden is.

JouwFeestwinkel.nl doet veel meer dan alleen maar kleding en accessoires aan de man brengen waarmee iedereen in het Peeënrijk zijn perfecte carnavalsoutfit samen kan stellen. Als sponsor zijn ze nu ook toegevoegd aan de officiële verkooppunten van “De Peeënstekers”. Vlaggen, wimpels, sjaals zijn ook in de winkel aan de Hoge Ham 103 verkrijgbaar. Daarnaast zijn zij het hele jaar geopend en passen hun assortiment op de actuele thema-evenementen. Ook voor ballondecoraties ben je er aan het juiste adres. Kortom, u kunt bij JouwFeestwinkel.nl niet alleen terecht voor het komende halfvastenbal maar ook voor Pasen, Koningsdag, Kerstmis, Halloween, carnaval 2018-2019 enzovoorts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen