Peeraotebal ’’Ut leutigste meezingfist’’ op 4 februari

Foto: dongen.nieuws.nl

Jaarlijks organiseert stichting ‘de Peeënstekers’ voorafgaand aan carnaval een aantal voorevenementen als opwarmers voor het carnavalsweekend. Eén daarvan is ‘Ut Grote Veurspel’. Ieder jaar wordt er een ander thema aan dit bijzondere feest gehangen. Deze editie is het thema “Peeraotebal‘’ ut leutigste meezingfist. Kom dus in Piratenstijl naar dit fantastische feest op zaterdag 4 februari in L’alternatief (‘t Schouw).

Het eerste gedeelte van dit feest bestaat uit een optreden van 5 kapellen uit het Peeënrijk. Dit jaar zullen Jeugdhofkapel WOW, Hoe ist?!, de Uitslaopers, Hierzenwedan en de Vrije Tijdrekkers ieder een optreden verzorgen. Ze hebben de afgelopen periode hard gewerkt op er een mooi meezingfist van te maken.

Net zoals bij alle andere voorevenementen van stichting ‘de Peeënstekers’ dit seizoen wordt de avond traditiegetrouw geopend het winnende nummer van het Grand Gala du Pee. Dit jaar is dat “Confetti” van Fluitje van een Band.

Na de optredens van de kapellen is het tijd voor de opwarmer van de avond, DJ Bompa en de Mens bekend van “Als Brabander ben ik geboren’’ maar natuurlijk ook van nog veel meer meezingers.

Na het opwarmingsoptreden is het tijd voor de hoofdact van de avond, dit jaar is dat Feestband BAM. Deze band is wereldberoemd in ons schôn en onvolprezen Peeënrijk en ver daar buiten.Zij vuren de vetste meezingers in een hoog tempo muzikaal op je af! Met ingrediënten als interactie, afwisseling en een zeer uitgebreid repertoire zullen zij er zeker een knalfeest van gaan maken!

Naast al het muzikale vertier staat er nog een spannende en bijzondere bekendmaking op het programma. De bekendmaking van de Pee van ut Jaor! Welke Pee of Peejerin wordt de opvolger van Rob Verkooijen die deze titel vorig jaar ontving?

De zaal gaat op zaterdag 4 februari open om 20.00 uur en het programma zelf start al om 20.20 uur. Ben er dus op tijd bij zodat je niets hoeft te missen van deze mooie avond. Toegangskaarten zijn voor €9,- te koop bij DA Ingrid, Leijten digitaal & drukken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen