Vrijdag regent ’t lintjes in De Gouden Leeuw

Foto:

De Lintjesregen is de traditionele opening van het carnaval in het Peeënrijk. Alle Peeën en Peeërinnen die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor het Peeënrijks carnaval in het algemeen, of voor een carnavalsvereniging in het bijzonder, kunnen door een ieder voorgedragen worden voor een onderscheiding. De  Lintjesregen vindt dit jaar plaats in Café –Zaal ‘De Gouden Leeuw’ in Dongen en u bent op vrijdag 28 februari van harte welkom vanaf 20.30 uur. (Dit in tegenstelling tot berichtgeving in ’t Peeke waar staat vermeld dat  de lintjesregen wordt gehouden in De Viersprong)

Tijdens de Lintjesregen speldt Prins Andreo LIII een kleine honderd onderscheidingen op. Gestart wordt rond 21.00 uur met de Jaarordes gevolgd door de Huisordes in Brons, Zilver en Goud. Vervolgens de onderscheidingen die behoren tot de Orde van de Zilveren Pee: Broederschap, Ridderschap, Officierschap en misschien ook dit jaar een Commandeurschap. 
De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het inmiddels welbekende “Huisorkest van de Lintjesregen” De Tostiband.
Het belooft een mooie  start te worden van het carnaval 2014 a.s. vrijdagavond, bij De Gouden Leeuw ! (Gratis Toegang !)