Straotparade 2014 is op zoek naar verenigingen

Foto:

Zondag 12 januari 2014 is het weer zover! Dan wordt dé muzikale opwarmer voor carnaval georganiseerd: Straotparade 2014! Deze fantastische dweildag voert langs diverse kroegen en tal van buitenpodia. Allen in het gezellige centrum van Dongen. De kapellen worden tijdens dit evenement vergezeld door een vereniging. Ook dit jaar wordt gestreden om geweldige prijzen en de titel Brabants Mid-Winterkampioen 2014!

Voor Straotparade 2014 zijn we op zoek naar carnavals-, sport-, buurt- en/of andere verenigingen die willen deelnemen aan dit geweldige muziekspektakel. De unieke combinatie van kapel en vereniging staat garant voor één groots muziekspektakel! 
Benieuwd welke kapel dit jaar aan de haal gaat met de zeer gewilde titel Brabants Mid-Winterkampioen 2014? En zin om samen met verenigings- en/of teamleden deel te nemen aan dit groots muziekspektakel door een kapel te vergezellen? Geef je dan als vereniging of team op voor dé muzikale opwarmer voor carnaval: Straotparade 2014!
Inschrijven kan op de website http://straotparade.peeenstekers.nl. Ga naar ‘Aanmelden’ en klik op het tabje ‘Aanmelden CV’s en gezelschappen’ en meld je vereniging en/of team aan voor dit gezellige en grootse muziekspektakel! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 28 december 2013!
Foto: Ad Vonk