Kaarten carnavalsevenementen te koop

Met de opening van het carnavalsseizoen net achter de rug, betekent dat er ook dit jaar weer verschillende carnavalsevenementen op de kalender prijken. De elf-elf-viering en de jeugdprins en –prinses waren gratis toegankelijk, maar voor de evenementen die later in het seizoen volgen, zijn toegangsbewijzen nodig.

Nieuwe en bestaande verkooppunten
De zoektocht naar nieuwe verkooppunten was niet ingewikkeld. Stichting “de Peeënstekers” kan rekenen op vele bedrijven die het carnaval in Dongen een warm hart toedragen. En nog steeds blijft het centrum dé plaats om kaarten voor de carnavals-evenementen te halen: vanaf dit jaar zijn ze bij DA Ingrid, Leijten Digitaal Drukken en Rovin Slijterij en Drankenhandel te koop. 
Leijten BV aan de Hoge Ham 80-82 is al jaar en dag de drukwerkleverancier van Stichting “de Peeënstekers”. Of het nu gaat op het misboekje, loten voor de loterij of ’t Peeke, Leijten verzorgt het al jaren. Vanaf vandaag wordt daar ook de verkoop van de toegangsbewijzen, uiteraard door Leijten zelf gedrukt, aan toegevoegd. 
Met DA Ingrid op het Looiersplein 27-28 is nog geen lange traditie, de zaak bestaat immers nog niet zo heel lang, afgelopen jaar waren de kaarten in ‘t Bonbonneke. Maar de eigenaresse en het gezicht van de winkel, heeft carnaval met de paplepel ingegoten gekregen. Ingrid Voskuil,  dochter van Jan en Cor Goos en zus van (oud)Adjudant Harry kent carnaval in Dongen dan ook op haar duimpje. 
Rovin Slijterij en Drankenhandel Wilhelminastraat 79a), al enkele jaren trouw lid van onze club van 66, maar natuurlijk bekend van de service op het gebied van Wijn en Dranken.
 
Wanneer u de sauwelavonden (vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2014 of het GPGC/Thema avond (zaterdag 22 februari 2014) wilt bezoeken, dan zijn kaarten vanaf nu te koop bij
deze adressen waar u ook  in het bezit kunt komen van de Peeënvlag en Wimpel welke natuurlijk niet mag ontbreken bij uw huisversiering.