Workshop Jeugdsauwelen

Foto:

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Stichting “de Peeënstekers” op 29 november en 20 december een ‘Workshop Jeugdsauwelen’. Na het succes van vorig jaar, waar Biene Spijkers en Joep Blous samen met Keano Theijs, Jelger Elzinga en Just Sprangers  een volle Cammeleur aan het lachen hebben gekregen, gaan we dit weer een vervolg geven.

Wat is (Jeugd)sauwelen eigenlijk? Een (Jeugd)sauwelaar verschuilt zich achter een typetje en probeert in 11 minuten zoveel mogelijk moppen, grappen, raadsels enz. vertellen om mensen aan het lachten te maken in een echte sauwelton!  Dus ben je tussen de 8 en 16 jaar, ben je grappiger dan je vader, moeder, oom of tante, grappiger dan de meester of juf! Kom dan naar de workshop op 29 november en 20 december naar Café de Viersprong voor de ‘Workshop Jeugdsauwelen’. De workshop begint om 19:00u en is klaar om 20:30u.
Aanmelden kan  door een mailtje te sturen naar [email protected] Je wordt begeleid door ervaren (jeugd)sauwelaars als Rob Verkooijen, Tom Mijnders, Bart van Kerkhof en Ludo van Vliet. Durf je niet alleen, dan mag je ook samen met je broer, zus, vriendje of vriendinnetje. Dus kom as. vrijdag 29 november samen met je ouders, vriendjes en vriendinnetjes om 19:00u naar Café de Viersprong!
 
Noteer ook alvast in je agenda de datum voor de jeugdsauwelmiddag, deze is zondag 9 februari 2014 in de Cammeleur (tijdens de carnavalsperiode “Ut zottekot”)